Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Hogyan kapcsolódhatnak a gólyák az alumni közösséghez a Corvinuson?

2023-09-18 10:40:00

Az új alumni kapcsolati stratégia alapja, hogy a hallgatók már a tanulmányok megkezdésekor az alumni közösség részévé válhatnak.
Budapesti Corvinus Egyetem

Az egyetem új, „alumni az első naptól” stratégiájának középpontjában az áll, hogy a hallgatók és az alumni kulcsfontosságú szereplői az intézményi ökoszisztémának. 

Az idei Onboarding-hét során az Alumni & Karrier csapat is találkozhatott a gólyákkal, ezzel is felhívva a figyelmüket az egyetem alumni- és karrierprogramjaira. Ezáltal a hallgatók elkezdhették felismerni az alumni szerepvállalásának értékét, és elkezdhettek gondolkodni a karrierjük tudatos alakításán, tudva, hogy egy szélesebb, globális közösség részei lehetnek. 

Megismerhették az egyetemen belül elérhető karrierszolgáltatásokat és az alumni kapcsolatok előnyeit. Azért, hogy még inkább felkeltsék a kollégák a hallgatók érdeklődését, részt vehettek egy rövid Alumni & Karrier kvízben, amin corvinusos kapucnis pulóvert nyerhettek. Mindemellett lehetőségük volt a Navigátor-mentorokkal is beszélgeti a karrierérdeklődésükről és életpályájukról már a tanulmányok elején. 

Ez a hozzáállás idővel lehetővé teszi, hogy az aktív hallgatói részvétel átalakuljon aktív alumni elkötelezettséggé. Amikor az idei gólyák lediplomáznak, fontos lesz nekik, hogy hasonló pozitív élményeket nyújtsanak a Corvinus következő generációjának és támogassák őket akár kapcsolattartás, önkéntesség vagy mentormunka révén. 

Gratulálunk az idei Onboarding-hét Alumni & Karrier kvíz öt szerencsés nyertesének! 

Ha aktív hallgató vagy, és szeretnél többet megtudni karrierlehetőségekről és értesülnél nyitott álláslehetőségekről, iratkozz fel karrier hírlevelünkre! Ha alumni vagy, és szeretnél többet megtudni az alma materedhez való bekapcsolódási lehetőségekről, vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.16. - 11:09:46