Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Hamarosan indul az ÚNKP 

2022-04-22 14:52:17

Új Nemzeti Kiválósági Ösztöndíj felhívásai nemsoká elérhetőek.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Épület

A 2022/2023-as tanévre szóló Új Nemzeti Kiválósági Ösztöndíj pályázatokat kizárólag elektronikus úton kell benyújtani. A Program 2016-ban indult, több témakörben kiírt ösztöndíjpályázatokat foglal magában. Az ösztöndíj célja, hogy a felsőoktatásban részt vevő hallgatói, kutatói kiválóságot támogassa. Az ÚNKP olyan – alap-, mester- vagy doktori képzésben tanuló – hallgatókat, doktorjelölteket, valamint fiatal oktatókat, kutatókat támogat, akik a programban részt vevő felsőoktatási intézményben eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak. 

A fogadó felsőoktatási intézmények nyertes pályázóik ösztöndíjösszege 40 százalékának megfelelő kutatási-működési támogatásban is részesülnek az ösztöndíjon felül. 

A pályázni szándékozók legfontosabb előzetes feladata, hogy a kutatási témájukhoz kapcsolódóan témavezetőt találjanak, akivel a kutatási ötletet/ tervet egyeztetni tudják. 

A 2022/2023-as tanévi ÚNKP pályázatokat kizárólag elektronikus úton kell majd benyújtani az unkp_bce@uni-corvinus.hu email címen. 

  • A pályázat benyújtásához szükséges intézményi befogadó nyilatkozatokat egyetemi aláírás céljából a fenti e-mail címen fogják fogadni. 
  • A pályázati kiírások elsőként a www.unkp.gov.hu oldalon lesznek elérhetőek, azok várható április végi megjelenéséig a tavalyi évi kiírások és annak mellékletei megtalálhatóak a kiíró hivatalos weboldalán.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 08:55:40