Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Nemzetközi mobilitási program

2022-04-19 16:27:29

Meghosszabbított határidő: május 20. 12:00

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Szerezz nemzetközi tapasztalatot, és jelentkezz május 5. és 16. között az Erasmus+ és Double Degree mobilitási programok részképzéseire!

A pályázat célja, hogy a hallgatók bővítsék látókörüket, elmélyítsék szakmai tudásukat, valamint nemzetközi kapcsolatokat építsenek, melyeket pályájuk során kamatoztathatnak.

A pótpályázat keretében a 2022/2023-as tanév tavaszi félévének megmaradt helyeire lehet jelentkezni. A pályázat feltételeiről a pályázati kiírásban találhatók, a rendelkezésre álló helyek pedig a Mobility Manger felületén érhetők el.


Erasmus+

Az Erasmus+ egy Európai Unió által finanszírozott program. A fő céljai között szerepel többek között a kulcskompetenciák és készségek fejlesztése, valamint a már meglévő nyelvtudás továbbfejlesztésének segítése. Mára a program már több mint négymillió hallgatót támogatott a nemzetközi tapasztalatszerzésben. A Corvinusról évente kb. 500-600 hallgató utazik külföldi egyetemekre, és körülbelül ugyanennyi hallgatót fogadunk.

Erasmus+ külföldi részképzésre a Mobility Manager rendszerében pályázhatsz.


Double Degree

Kettősdiploma-programjaink lehetőséget biztosítanak, hogy ne csak a Corvinus, hanem ezzel párhuzamosan egy külföldi partnerintézmény képzését is elvégezd, így egyszerre két diplomát kaphatsz.

Programtól függően adott szemesztereket tölthetsz külföldön, ahol a partneregyetem által meghatározott tárgyakat kell teljesítened. A program rövidebb ideig tart, mintha a két egyetem képzését külön-külön végeznéd el.

A pótpályázaton a Palermói Egyetemmel közös kettős diplomaprogramunk szabad helyeire lehet jelentkezni, a Mobility Manageren keresztül.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.26. - 03:46:05