Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Hallgatói siker: Élesztő-díjat kapott a protégé. mentorprogram

2023-06-16 10:10:00

A Corvinus hallgatói, Horváth Viola és Kiss Márk nyerték el idén a Bridge Budapest és a Dreher Sörgyárak által közösen alapított Élesztő Közösségi Díjat.

Nagy elismerés érte a protégé. mentorprogramot, amely idén elnyerte a Bridge Budapest és a Dreher Sörgyárak közös kezdeményezéséként létrejött Élesztő-díjat. A díj azokat az erőfeszítéseket ismeri el, amelyeket a protégé. mentorprogram és közössége tesz azért, hogy segítse a turizmus, vendéglátás és szállodaipar iránt elkötelezett fiatalok sikeres karrierépítését. 

A független kezdeményezést Horváth Viola álmodta meg és vezeti közel 20 fős aktív, önkéntes csapat segítségével. Viola, a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástani Doktori Iskolájának harmadéves hallgatója, és Kiss Márk, a Corvinus Vállalkozásfejlesztés mesterszakos hallgatója lelkesen dolgoznak azon, hogy vonzóvá tegyék a fiatalok számára a turisztikai szakmát és segítsék őket a sikeres pályakezdésben. 

A protégé. mentorprogram sokféle lehetőséget kínál az egyetemistáknak, friss pályakezdőknek és a szakma iránt érdeklődőknek, beleértve mentor-mentorált találkozókat, interaktív szakmai workshopokat, kiscsoportos képzéseket, csapatépítő programokat, céglátogatásokat és részvételt országos és nemzetközi eseményeken. A program nemcsak a mentoráltaknak nyújt segítséget és inspirációt, hanem a mentoroknak is lehetőséget ad a szakmai fejlődésre és tapasztalatcserére. 

A díjat nyert üzleti közösségekről a Forbes is beszámolt. 

ÉLESZTŐ-DÍJ a tudásmegosztásért és tudásátadásért: a protégé mentorporgram 

A Bridge Budapest és a Dreher Sörgyárak közös díját idén egy olyan mentorprogram és fiatalos közösség kapta, melyben a turizmus, vendéglátás és szállodaipar iránt elkötelezett szakemberek segítik a fiatal útkeresőket abban, hogy ők is sikeres karriert építhessenek a turisztikai szakmában. A szakmai fókuszú mentorprogram és Tehetségfelfedező Műhely megálmodója és projektvezetője, Horváth Viola. A protégé küldetése, hogy sikeres példákon és különleges eseményeken keresztül tegye vonzóvá a fiatalok számára a szakmát. 

A zsűri tagjai: Biás Csongor (a Startup Hungary ügyvezetője), Katonáné dr. Kovács Judit (a Debreceni Egyetem Közgazdaságtan és Világgazdaságtan Intézetének docense), Matheidesz Réka (a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem vezérigazgatója), Máté Krisztina (Az első millióm története, a Cápák között producere), Tóth Gergely (a HR Fest ügyvezetője, a Business Fest megálmodója) és Pistyur Veronika (a Bridge Budapest és az Oktogon Ventures alapítója, ügyvezetője). 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.03. - 23:48:47