Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

György László kurátor lemondott tisztségéről

2023-02-16 16:19:32

A Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány kuratóriumi tagja, György László ma bejelentette Facebook-oldalán, hogy lemond tisztségéről.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

forrás: György László Facebook oldala

Bejegyzésében így fogalmazott: „Megtiszteltetés volt a Corvinus Egyetemet fenntartó alapítvány kurátoraként részt venni az alma materemnek számító egyetemünk fejlesztésében. Köszönöm szépen Hernádi Zsolt Elnök Úrnak a felkérést. Mindenkinek köszönöm a közös munkát, aki céljaink elérésén fáradozott és fáradozik. A Corvinus már ma is Kelet-Közép-Európa egyik legjobb gazdaságtudományi egyeteme, a cél, hogy a legjobbá váljon. Ehhez a munkához kívánok erőt és sikereket! Kurátorként befejeztem a munkámat, de mindig örömmel térek vissza.” 

A lépésre azután került sor, hogy az Erasmus+ és a Horizont Európa programok zavartalan folyósítása érdekében a kormány lemondásra kérte fel a közérdekű vagyonkezelő alapítványi irányítású egyetemek kormányzati tisztséget is viselő kuratóriumi tagjait. 

Az egyetem köszönetét fejezi ki György Lászlónak a Maecenas Universitatis Corvini Alapítványban végzett tevékenységéért, további munkájához sok sikert kíván. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.26. - 04:16:33