Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Gyere el a GM Specializáció-választó napunkra!

2024-03-05 12:14:00

Itt a helyed, ha Gazdálkodási és menedzsment alapszakra jársz, és még előtted áll a specializációválasztás – azaz első- vagy másodéves vagy.

Budapesti Corvinus Egyetem

Helyszín: E épület, Aula  

Időpont: 2024. március 13.  11:00 – 15:30  

A Gazdálkodási és menedzsment szak egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell 18 évesen eldöntened, hogy mivel szeretnél foglalkozni, hiszen kétévnyi alapozóképzés után csak a 4. szemeszterben kell az összesen 16 féle specializációnk közül választanod. Mindenképp itt a helyed, ha úgy érzed, hogy a bőség zavarában szenvedsz, hiszen az eseményen standoknál tájékozódhatsz minden specializációnkról.  

Tudtad, hogy akár duplázhatsz is? 

Az 5. és 6. félévben arra is van lehetőséged, hogy elvégezz egy-egy specializációt. Így két szakterületbe – szakmába – is beletanulhatsz, amit az okleveledben is feltüntetünk. A jövőbeli munkaadóid látni és értékelni fogják, hogy több területhez is értesz, de a két specializáció segíthet akár a mestertanulmányaid megalapozott kiválasztásában is.  

A megfelelő alapozás után jöhet a mesterképzés! 

A tudatos karriertervezés jegyében az eseményen már a Gazdálkodási és menedzsment alapszakról elérhető mesterképzéseinkről is tájékozódhatsz. Megtudhatod többi közt, hogy milyen kreditelismerési követelmények vonatkoznak az egyes szakokra.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 10:09:15