Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Globális Éghajlatváltozási Héten kapcsolódhatnak egymással az akadémiai közösségek

2022-10-03 15:25:36

A programokon október 12-18. között vehetnek részt az érdeklődök.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Épület

A Globális Éghajlatváltozási Hét (Global Climate Change Week – GCCW) az egész világon arra ösztönzi az akadémiai közösségeket, beleértve az egyetemi oktatókat, hallgatókat és az egyetemek nem tudományos munkatársait is, hogy kapcsolódjanak egymáshoz és a politikai döntéshozókhoz, sürgetve az éghajlatváltozással kapcsolatos intézkedéseket és megoldásokat.  

A minden év októberében megrendezett GCCW olyan, mindenki számára elérhető platformot biztosít az egyetemi csoportok önkéntes tevékenységei számára, amelyek célja a figyelem felkeltése, a magatartás megváltoztatásának ösztönzése és a politikai átalakulás előmozdítása a klímapolitikával kapcsolatban. 

Idén a Budapesti Corvinus Egyetem is csatlakozott a kezdeményezéshez saját rendezvények szervezésével is. Az Egyetem arra bíztatja oktatóit, hogy vizsgálják meg, hogy az október 12-18. közötti héten a kurzusokon belül tudnak-e a hallgatóikkal csatlakozni bármelyik globális GCCW online rendezvényhez, előadáshoz. A hallgatók pedig önállóan is felfedezhetik a programsorozat eseményeit, és részt vehetnek ezeken online formában.  

További információ a Global Climate Change Week oldalán olvasható. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.24. - 14:32:00