Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Garantált helyet biztosítunk a világ egyik TOP vezetőképzésén

2022-05-13 12:14:39

Az angol nyelvű Vezetés és szervezés mesterszakunk ettől az évtől biztos felvételt jelent a világ egyik legrangosabb vezetőképzésére, a CEMS MIM-re.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Épület

A  CEMS (The Global Alliance in Management Education, eredeti nevén Community of European Management Schools) egyetemek, üzleti iskolák és civil szervezetek nemzetközi együttműködése. Országonként egy top egyetemet választanak be, Magyarországot 1996 óta a Corvinus képviseli. A CEMS-et legtöbben a CEMS MIM (Master in International Management) nemzetközi menedzsment képzéssel azonosítják, melynek végzettjei jellemzően kiemelkedő globális karriert futnak be.  A képzést a nemzetközi rangsorok is a legjobbak között említik: idén a QS Masters in Management Rankingsen a 15., 2021-ben a The Economist listáján a 12., 2019-ben pedig a Financial Times rangsorában a 13. helyet érdemelte ki. A CEMS diplomásai nemcsak felkészültek és jelentős előnnyel indulnak a munkaerőpiacon, hanem mind társadalmi, mind környezeti szempontból képesek fenntartható döntéseket hozni.

Miért éri meg jelentkezni? 

Ha nemzetközi karrierre vágysz, a CEMS MIM diplomával a kezedben jelentősen jobb esélyekkel indulsz, hiszen az itt végzettek 93%-a dolgozott már a hazáján kívül is. Erre azért is van jó esélyed, mert a globális top vállalatok  jól ismerik és magasan jegyzik a képzést, így elsőosztályú lehetőségek közül válogathatsz az egyetem elvégzése után.  

Az itt töltött évek alatt nemcsak hasznos tudásra és globális gyakorlati képességekre teszel szert, hanem olyan kapcsolati hálóval is gazdagodsz, amelyet az itt végzettek jellemzően az egész további pályájuk során kamatoztathatnak.  

Egy felvételi – két diploma 

A Corvinus angol nyelvű Vezetés és szervezés mesterképzése idén szeptembertől automatikus felvételt jelent a CEMS MIM-re. Így a képzés elvégzése után két diplomával gazdagodsz, anélkül, hogy plusz krediteket vagy plusz féléveket kellene vállalnod a standard tanterven felül. A második tanév egyik félévét ráadásul valamelyik magasan elismert külföldi CEMS egyetemen fogod elvégezni.   

Természetesen lehetsz CEMS-es a magyar nyelvű Vezetés és szervezés szak vagy más mesterképzésink hallgatójaként is, ám ebben az esetben az őszi félévben külön kell felvételizned a CEMS-re. Az új rendszer legnagyobb előnye, hogy a vezetés és szervezés szakos és a CEMS-es felvételit egyszerre letudhatod. Ha sikerrel jársz, és megfelelsz a magasabb bekerülési követelményeknek, akkor garantált a helyed a CEMS MIM-en.  

Mire készülj a felvételin? 

Ha a CEMS képzésen szeretnél részt venni, a világ legjobb egyetemein kell majd megállnod a helyed, így a felvételi követelmények is ehhez igazodnak az angol nyelvű Vezetés és szervezés szakon. Egyrészt az elfogadott nyelvvizsgák köre szűkült, másrészt pedig a szóbelin felvételi vizsgán feladatokon, szituációkon keresztül mutathatod be, hogy a képességeid és hozzáállásod alapján a CEMS által támasztott kihívásokhoz kellően rátermett vagy-e.  

Ha még többet szeretnél tudni, itt olvashatod el egy volt hallgatónk CEMS-es élményeit. 

Sikeres felvételit kívánunk! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.26. - 05:08:35