Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Formáld te is a nemzetközi közösséget!

2022-09-12 16:23:59

Jelentkezz az ISC-be, ha segítenél a nemzetközi hallgatók közösségépítésében.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Épület

Gondolkodtál már azon, hogy a Corvinus nemzetközi hallgatói hol töltik a szabadidejüket? Szeretnél információt kapni a Hallgatói Szervezetekről, rendezvényekről? Tele vagy ötletekkel, de fogalmad sincs, hogy kihez fordulj? 

A HÖK által működtetett International Student Club (ISC) célja, hogy barátságos környezetet teremtsen a Corvinus Egyetem nemzetközi hallgatói számára. A HÖK egyik legfontosabb projektjeként az ISC célja, hogy segítse az egyetemünkön tanuló nem anyanyelvi hallgatók beilleszkedését és kikapcsolódását.  

Az ISC megalapításával arra törekedtünk, hogy egy olyan platformot hozzunk létre, amely összeköti az egyetem összes hallgatóját. Szeretnénk lehetőséget adni arra, hogy megismerhessetek minket és más hallgatókat is – hiszünk a barátságok kialakításának erejében és abban, hogy az itt töltött időtök még élvezetesebbé váljon. 

Az ISC a rendezvények szervezésén kívül abban is segíthet, hogy saját ötleteiteket megvalósítsátok, hogy együtt hozzatok létre valami rendkívüli dolgot saját magatok és mások számára. Tavaly az ISC kifejezetten a nemzetközi hallgatók részvételével Latino Nightot szervezett, és a csapat már alig várja, hogy a következőt is elkezdhesse. 

Az elmúlt félévben az ISC lehetőséget adott nektek, hogy egy Kutatóprojekt keretében megosszátok velünk gondolataitokat, véleményeteket és tapasztalataitokat. A csapat hálás a meglátásokért, és eltökélt szándéka, hogy a következő félévekben megvalósítsa azokat, hogy még örömtelibbé és színesebbé tegye egyetemi életeteket. „Tervezzük egy nemzetközi hírlevél elkészítését, különböző kisebb-nagyobb rendezvények szervezését, valamint a külföldi hallgatókkal foglalkozó diákszervezetek összekapcsolását.” 

Minden esetben a segítségetekre leszünk, ha szükségetek van ránk. Ne habozzatok kapcsolatba lépni velünk, ha kérdésetek van egyetemi ügyekkel: szabályzatokkal, rendezvényekkel, kapcsolatokkal kapcsolatban, vagy ha szeretnétek részt venni a Corvinuson a Nemzetközi Közösség kialakításában. 

Hol találtok meg minket? 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.10. - 08:44:52