Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Finance Club 2024 – Alumni, oktatók és hallgatók találkozása a Gellért Campuson

2024-04-22 08:23:00

Április 8-án a Pénzügyi Intézet oktatói, hallgatói, valamint volt és jelenlegi demonstrátorai az új Gellért Campus tetőteraszán gyűltek össze egy tartalmas délutáni beszélgetésre, a 2024-es Finance Club keretében.
Budapesti Corvinus Egyetem

Az esemény lehetőséget biztosított a pénzügyi területen szerzett tudás és tapasztalatok megosztására, valamint a régi barátokkal, öregdiákokkal és kollégákkal való találkozásra, és új kapcsolatok kialakítására.

Dr. Tamásné Vőneki Zsuzsanna, a Makropénzügyek Tanszék vezetője köszöntötte a résztvevőket, és méltatta a Budapesti Corvinus Egyetem szerepét a magas színvonalú pénzügyi szakemberek képzésében. Az intézet egykori hallgatói ugyanis nem csak Magyarországon, hanem Európa-szerte öregbítik egyetemünk hírnevét kimagasló szakmai tudásukkal. Emellett kiemelte a Pénzügyi Intézet vezető nemzetközi pénzintézetekkel folytatott partnerkapcsolatainak fontosságát, amelyek elősegítik a hallgatók szakmai készségeinek fejlesztését 

Az alumni esemény társszervezője és anyagi támogatója a Vállalati és Intézményi Kapcsolat Iroda volt. Serge Sych, a Corvinus Egyetem stakeholder elköteleződésért felelős alelnöke külön köszönetét fejezte ki a támogatásért. Serge emellett kiemelte az Egyetem fontos szerepét az alumnival való kapcsolatépítésben, valamint az egykori és jelenlegi hallgatói közösségek megerősítésében. 

Az est folyamán a Pénzügyi Intézet kiemelte a hajdani demonstrátorok projektjeinek szakmai jelentőségét, és interaktív feladatokkal segítette elő a résztvevők közötti kommunikációt, tudásmegosztást és együttműködést.   

A rendezvény az öregdiákok, oktatók és hallgatók informális összejövetelével zárult az Africafe Club-ban

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.04. - 15:21:42