Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület vezetőségébe választották a Hallgatói Szolgáltatások két munkatársát

2022-09-29 12:30:27

Perényi Andrea tanácsadó szakpszichológus elnökként, Csikós Tamás pszichológus felügyelőbizottsági tagként vesz részt a következő években az egyesület tevékenységében.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A Felsőoktatási Tanácsadás Egyesület (FETA) olyan szervezetek és szakemberek törekvéseit fogja össze, akik a magyar felsőoktatásban a tanácsadás hallgatóközpontú szemléletének és gyakorlatának kiteljesedéséért dolgoznak. 

A FETA tagjai képzéseket, tapasztalatcseréket szerveznek mindazoknak, akik a hallgatók jóllétéért, életpályájuk támogatásáért dolgoznak, vagyis pszichológusok, tanácsadók, oktatók, mentorok, tanulmányi koordinátorok, kortárs segítők egyaránt részt vesznek az egyesület életében.  

Emellett kutatásokat végeznek és publikálnak a hallgatókról olyan témákban, melyek a tanácsadók mellett a felsőoktatási szakemberek, egyetemi vezetők számára is hasznos információkat biztosítanak. A legutóbbi, 2021-es kutatásban közel tízezer hallgató vett részt, melyben a magyarországi felsőoktatásban tanulók mentális jóllétét vizsgálták. 

Perényi Andrea
Csikós Tamás
Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.25. - 17:39:14