Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Először rendeztek alumni találkozót korábbi hallgatóinknak New Yorkban

2023-08-16 15:40:00

Csaknem 20 korábbi hallgatónk elevenítette fel corvinusos éveit a találkozón.

Bárhol is vannak éppen a világban, sosem kerülnek távol a Corvinus Egyetemen végzett egykori diáktársak. Ezt bizonyítja a New Yorkban nemrégiben megtartott alumni találkozó is, melyhez csaknem 20 volt egyetemi hallgatónk találkozott, hogy felelevenítsék a corvinusos éveiket, és megosszák egymással eddigi szakmai tapasztalataikat. 

Minden bizonnyal ez volt az utóbbi évek egyik legnagyobb tengerentúli corvinusos alumni találkozója, amin az 1988-as évfolyamtól a 2021-es évfolyam friss végzettjéig több évfolyam egykori hallgatója is részt vett. Vezető szakemberek és fiatalabb munkatársak találkoztak, akik a legnagyobb üzleti tanácsadó cégeknél, a Morgan Stanley-nél, a McKinsey-nél, a Deloitte-nál és a KPMG-nél, valamint pénzintézeteknél, marketing ügynökségeknél, IT szolgáltatóknál, kormányzati és felsőoktatási intézményeknél dolgoznak. A résztvevők nemcsak a hazai, hanem a nemzetközi alumnit is képviselték, többek között Grúziából és Ukrajnából. 

A belvárosi Manhattan egy festői panorámájú tetőteraszán találkozott Serge Sych, a Corvinus Egyetem stakeholder elköteleződésért felelős alelnöke az egyetem egykori hallgatóival. A találkozón megosztotta a résztvevőkkel az alma materükkel kapcsolatos legfontosabb híreket, kiemelve a folyamatban lévő stratégiai tervezés kulcsfontosságú elemeit és a régóra várt, új, modern Ménesi úti kampuszfejlesztést. Az esemény kiváló lehetőséget biztosított az egykori hallgatóinknak a kapcsolatépítésre és tapasztalatok cseréjére. Megoszthatták egymással a karrierútjukat, azt, hogy mi vezette őket az Egyesült Államokba, valamint a Corvinus oktatásának hatását saját sikertörténetükben. 

Bíztató és inspiráló volt azt tapasztalni, hogy a résztvevők milyen nagy lelkesedéssel fogadták a nemrég újraszervezett egyetemi Alumni és Karrier csapat kezdeményezését és munkáját a kapcsolatfelvétel és a szervezés során, hogy a csapat kiépíthesse a Corvinus alumni hálózatát az Egyesült Államokban, és még az idén létrehozhassa az első alumni csoportot New Yorkban. 

Az elmúlt negyedévben három kontinensen számos sikeres alumni rendezvényt tartott az Egyetem. Az idei ősz folyamán több alkalom is lesz arra, hogy alumniként Budapesten is bekapcsolódj valamelyikbe, ezért tarts velünk, hogy értesülj a közelgő eseményekről és az alumni hírekről! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.07. - 13:42:21