Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Először jártak hallgatók a Gellért Campuson

2023-11-17 15:55:00

A PPE és a Data Science szakok órái már biztosan a Corvinus Gellért Campuson lesznek februártól. Most először nézhették meg, hogy fog kinézni az új campus.

Budapesti Corvinus Egyetem

Több csoportban vezette körbe a PPE és Data Science szakos hallgatókat az egyetem stratégiai vezetője az épülő új campuson. Kívül és belül is már jól látszik, milyen szép lesz a Gellért Campus. A hallgatók is ámulattal nézték a már szinte teljesen kész tereket, és hallgatták az információkat, amiket Barta Márton osztott meg velük a tervezésről és a jövőben itt folyó munkáról.  

A legnagyobb sikert a hallgatók körében a Rooftop Terasz aratta, sokan örökítették meg egy selfievel a nem mindennapi kilátást. A kollégiumba érve sokakban fogalmazódott meg a kérdés, hogy mikortól lehet beköltözni, még az is szívesen jönne ide, aki Budapesten lakik. 

A legtöbben azt mondták, a mindenhonnan elképesztő kilátás a kedvencük a Campusban, de volt, aki a parkot, a sportlehetőségeket, más az olvasóteret és az Adatteret emelte ki. A látogatás után az eddiginél is nagyobb izgalommal várják a hallgatók a következő félévet, amikor birtokba vehetik az új Campust.  

Az elkövetkező hónapokban nem csak ennek a két szaknak, hanem a hallgatók szélesebb körének is lehetősége lesz bejárni a nem mindennapi campust. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 07:11:02