Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Élesben tesztelhetik hallgatóink a Navigatort

2022-03-18 10:00:53

A gazdálkodási és menedzsment szak elsőévesei használhatják először a Corvinus új pályaorientációs döntéstámogató rendszerét. 

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Top students

Kész szakmai elképzelésekkel rendelkezel, de bizonytalan vagy az oda vezető útban? Számos különböző dolgot kipróbálnál, de nem vagy biztos, mire használhatod fel az így szerzett tapasztalatod a jövőben? A Navigator alkalmazás ebben segít hallgatóinknak, igaz, egyelőre csak egy tesztközönség számára. 

A Navigator ajánlásokat tesz és elemzi a tanulmányaidat és az egyetemi tanulmányon kívüli szakmai tevékenységeket, így segítve téged olyan szakmai döntések meghozásában, amelyek leginkább illeszkednek céljaidhoz és személyes készségeidhez. 

A rendszer fejlesztésében oktatók és pszichológusok is részt vettek, tíz jellemző személyiségjegy alapján összesen öt olyan alapvető tevékenységi vagy gondolkodási módot (alkotás, építés, gondolkodás, képviselet, vállalkozás) azonosítottak, amelyek valamely kombinációjának a szakmai tevékenységek mind megfeleltethetőek. 

A Navigator a hub.uni-corvinus.hu-n keresztül érhető el a gazdálkodási és menedzsment szak elsőéves hallgatói számára. A rendszer használatához első lépésként egy személyiségtesztet kell kitöltened, amely készségeidet és preferenciáidat méri fel saját bevallásod alapján. A rendszer folyamatosan nyomon követi a fejlődésedet: minden olyan aktivitásodat, amelyet a tanulmányaid alatt végzel, beépül a profilodba és tovább árnyalja azt.  

A Navigator sikeres pilot programja után a rendszert folyamatosan terjesztjük ki az Egyetem képzésein az érdeklődő hallgatóknak. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.24. - 20:03:08