Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Együttműködési megállapodást írt alá a Magyar Értékelemzők Társasága és a Corvinus

2023-04-06 16:13:50

A két szervezet megújította partnerségét a hallgatók által megszerezhető európai és amerikai értékmenedzsment képzésben-minősítésben, egyúttal kinyilvánították: támogatják egymást a szakmai kutatások, programok, kiadványok létrehozásában és kommunikációjában is.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A dokumentumot április 4-én az egyetem részéről Szabó Lajos rektorhelyettes, a Magyar Értékelemzők Társasága (MÉT) részéről a szervezet elnöke, Tarjáni István írta alá a Corvinuson. Az együttműködés értelmében a Corvinus és a MÉT az értékmenedzsment, -elemzés és -tervezés szakterületen egymás szakmai partnerei. Ennek részeként segítik egymást a kapcsolódó képzésekben, kutatásokban, programokban, és összehangolt szerepet vállalnak a tudományterület népszerűsítésében, a diszciplínát érintő kiadványok létrehozásában is.   

A megállapodás rögzíti: a felek együttműködnek a Magyar Értékelemzők Társasága által Magyarországon biztosított Value For Europe Student Certification (VFESC) minősítés megszerzésében, amely a Value for Europe szakmai szervezet Value Management képzési és minősítési rendszeréhez illeszkedő első, az egyetemi hallgatók számára elérhető minősítés. Továbbá együttműködnek annak érdekében is, hogy a Magyar Értékelemzők Társasága közvetítésében – amely a Society of American Value Engineers International (SAVEI) egyedüli európai affiliate szervezete – a Budapesti Corvinus Egyetemen továbbra is elérhetővé váljon a Value Methodology Associate (VMA) képzés és minősítés. Ezek a szakmai ismeretek 2011 óta elérhetők a Vállalkozás és Innováció (korábban Vállalkozásfejlesztés) Intézetben az Innováció Módszertani Gyakorlatok tárgy keretein belül.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.02. - 08:20:14