Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Együtt kirándultak számviteles oktatóink és hallgatóink

2023-07-12 15:52:00

A Corvinus Számvitel Tanszéke és a Luca Pacioli Társaság diákszervezet közösen szervezett kirándulást Visegrádra.
Budapesti Corvinus Egyetem

Régi hagyományt élesztett újjá a Számvitel Tanszék és a Luca Pacioli Társaság. Több év után először szerveztek közös kirándulást az oktatókkal és a hallgatókkal, így építve az egyetemi közösséget. A programról így számolt be diákunk: 

“Felejthetetlen napot töltött el a Budapesti Corvinus Egyetem Számvitel Tanszéke és a Luca Pacioli Társaság egy közösen szervezett kiránduláson a lenyűgöző Visegrádi várban. Ez a különleges hagyomány több év után újra megvalósult, és örömmel láttuk, hogy a mind a pénzügy és számvitel alapszakos és számvitel mesterszakos diákjaink, mind a Tanszék oktatói ilyen aktívan részt vettek benne. 

Először a várat látogatták meg, ahol nem engedték, hogy az időjárás elfojtsa lelkesedésüket és minden résztvevő elszántan küzdött a csapatfeladatokkal még az eső ellenére is. Természetesen a kirándulás során nem maradtak éhesek, hiszen az ebédet a Nagy Villám étteremben fogyaszthatták el. A finom falatok mellett a jókedv és a beszélgetések sem maradhattak el, valamint egy szórakoztató kvíz is várt rájuk. Bár az eső miatt a bobozást ki kellett hagyniuk, azonban nem csüggedtek; néhányan társasjátékokkal töltötték az időt az étteremben, míg mások felfedezték a Zsitvay-kilátó csodálatos panorámáját. 

Öröm volt látni, hogy mind az oktatók, mind a hallgatók egyaránt élvezték ezt a remek napot!” 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.23. - 00:45:41