Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Egyetemünk rektora is részt vesz a 60. Közgazdász-vándorgyűlésen

2022-08-23 09:49:20

A közgazdász-vándorgyűlés a magyar közgazdász szakma legnagyobb éves konferenciája. A tanácskozást 2022. szeptember 22-23-án Szegeden rendezi meg a Magyar Közgazdasági Társaság.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Monetáris politika egy felborult világgazdaságban – ezzel a címmel szerveznek szekciót szeptember 23-án, pénteken 9 órától. A bevezető előadást Pozsár Zoltán, a Credit Suiss ügyvezető igazgatója, vezető elemzője tartja, az azt követő kerekasztal-beszélgetésben részt vesz Takáts Előd, a Budapesti Corvinus Egyetem rektora, az MKT Monetáris Politikai Szakosztályának elnöke; Kuti Zsolt, a Magyar Nemzeti Bank monetáris politikáért, pénzügyi piaci és makrofinanszírozási elemzésekért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Monetáris Politikai Szakosztályának elnökségi tagja és Suppan Gergely, a Takarékbank vezető elemzője lesznek. A beszélgetést Banai Ádám, az MNB jegybanki eszköztárért és devizatartalék-kezelésért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Monetáris Politikai Szakosztályának társelnöke vezeti majd. 

A Magyar Közgazdasági Társaság 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Egyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést. A konferencia folyamatosan frissülő és bővülő programja megtalálható a rendezvény honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.  

A konferenciára regisztrálni ezen a linken lehet. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 01:10:50