Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Egy hallgató ingyenesen vehet részt a Jövő vezetői tehetségprogramban 

2022-10-07 13:13:47

Pályázatot hirdet hallgatók számára a jövő vezetői tehetségprogramban való részvételre a Magyarországi Üzleti Tanács a Fenntartható Fejlődésért (BCSDH) szervezet.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Ambassador Computer

Az 570 ezer forint értékű képzés során a nemzetközi trendek mellett a fenntarthatóságot stratégiai szinten képviselő hazai- és nemzetközi vállalatok sikeres gyakorlatait és megoldásait, valamint azok vezetőit és szakembereit ismerhetik meg a jelentkezők. A képzésen 2023-ban is ingyenesen vehet részt egy, a pályázaton nyertes felsőoktatási intézményben tanuló hallgató. 

A program 2023 januárjában indul, elsősorban budapesti helyszínekkel. Havonta egy teljes szakmai napot tartanak, összesen 8 alkalommal. A fenntartható üzleti működéshez kapcsolódóan szakmai előadásokon és gyárlátogatásokon, valamint esettanulmányok készítésében, vezérigazgatói interjúkban, vállalati gyakorlatok bemutatásában és csoportfeladatban vehetnek részt a képzésre jelentkezők. 

A pályázatokat vállalatvezetőkből és a BCSDH munkatársaiból álló szakmai zsűri bírálja el. A legjobbnak ítélt pályamunkákat a szakmai zsűri november végén meghallgatja, és ez alapján hozza meg döntését. 

A teljes pályázati kiírás a BCSDH honlapján olvasható. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.19. - 13:59:53