Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

DSG oklevélátadó 2023-ban a német nagykövet rezidenciáján

2023-12-15 09:15:00

Az ünnepségen 33 DSG-s hallgató vehette át a kiegészítő oklevelét.
Budapesti Corvinus Egyetem

November 8-án került sor Julia Gross magyarországi német nagykövet rezidenciáján a Corvinus Egyetem Német Nyelvű Menedzsment Programjának (DSG) 2023-as oklevélátadó ünnepségére, amelyen összesen 33 DSG-s hallgató vehette át a kiegészítő oklevelét. Az oklevélátadó része volt a DSG 30. évfordulója alkalmából rendezett ünnepségeknek. 

A Corvinus Egyetem és a Passaui Egyetem együttműködésében megvalósuló német nyelvű gazdaságtudományi képzésen már több mint 1000 fő hallgatott gazdaságtudományi kurzusokat német nyelven. Ez a képzés és az oklevél számos karrierlehetőség előtt nyit utat – és egyben hidakat épít Magyarország és a német nyelvű országok között. 

A „DSG oklevelet” tíz német nyelvű gazdasági kurzus sikeres elvégzése után kapják meg az alapszakos hallgatók, a „DSG kis bizonyítvány” pedig négy kurzus után jár. A Schmalen kitűntetést azok a végzősök kapják, akik 10 német nyelvű DSG-kurzust végeztek el, és 2.0-nál jobb a minősítésük (a német rendszer szerint). 

2023-ban DSG oklevelet kapott: Dolger Flórián, Frick Szonja (Schmalen kitűntetéssel), Janka Júlia (Schmalen kitűntetéssel), Kowald Anna (Schmalen kitűntetéssel), Lapis Áron (Schmalen kitűntetéssel, évfolyamelső), Menke Daniel Bence (Schmalen kitűntetéssel), Molnár Éva (Schmalen kitűntetéssel), Papp Henrietta, Terék Róza, Vancsay Márk György (Schmalen kitűntetéssel). 

A 2023-as végzősök ünnepi beszédét Lapis Áron tartotta az év legjobbjaként. 

Gratulálunk a végzősöknek! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.18. - 21:01:54