Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Dolgozz a jövő megoldásain!

2024-04-12 13:23:00

A MOL-csoport idén is 90-nél több frissdiplomás pozíciót hirdet meg a Growww programban
Budapesti Corvinus Egyetem

Vannak olyan megoldásaid, amelyek a holnapot alakíthatják? Köztünk a helyed! Ismét elindul a jelentkezési időszak a MOL-csoport nagysikerű frissdiplomás programjára, a Growww-ra. A vállalat 8 országban több mint 90 pályakezdőt vesz fel, akik lehetőséget kapnak arra, hogy az egyéves program keretein belül az energiaátmenet frontvonalában dolgozzanak. A program ugródeszka lehet karrieredben, ugyanis a Growwwerek 80%-a később a MOL-csoportnál helyezkedik el. 

 

A MOL-csoportnál hiszünk kollégáink bátorságában, tudásában és abban a szemléletmódban, amely segít megoldani a legnehezebb kihívásokat is. Minden platformon keressük azokat a tehetségeket, akik rendelkeznek ezekkel a képességekkel – így jutottunk el hozzád is!  

 

Az egyik legizgalmasabb regionális frissdiplomás programba, amely indulása óta több mint 2700 jelentkezőt vonzott Közép-Kelet-Európa minden tájáról, közgazdászok, jogászok, mérnökök, geofizikusok, logisztikusok, HR-esek, IT-sok, pénzügyesek jelentkezését várjuk. A pozíciók között szerepelnek olyan érdekes területek is mint a megújuló gázok, üzemanyag-stratégia, körforgásos gazdaság, kiberbiztonság vagy MOL Campus eszköz- és szolgáltatáskezelés. 

 

Mikor érdemes jelentkezned? Akkor, ha egyetemi alap vagy mesterképzést végzett frissdiplomás vagy, és azon tanakodsz, hogy csatlakozol egy stabil és tőkeerős céghez a régióban. Ha mindig is úgy gondoltad, hogy az energia, a fenntartható vegyületek, a kiskereskedelem, vagy a hulladékfeldolgozás terén fogsz dolgozni. Ha értékeled azt, hogy nyomot hagysz tevékenységeddel a régióban, és tényleg hatással vagy a folyamatokra. Ha hiszel abban, hogy a csapatmunka és az együttműködés adja a közösség erejét. És persze akkor, ha megoldásorientált attitűddel rendelkezel, amikor válogatott kihívásokkal kell szembenézned. 

 

Összesen több mint 90 pozíció érhető el, ebből Magyarországon több mint 40, de van lehetőség Csehországban, Lengyelországban, Szlovákiában, Olaszországban, Romániában és Horvátországban is pályázni. Az egyéves programba, melynek teljes ideje alatt versenyképes fizetést és juttatásokat kínálunk, legfeljebb egyéves munkatapasztalattal rendelkezők jelentkezhetnek. A Growwerek beilleszkedését tapasztalt szakemberek segítik mentorként, emellett szakmai és személyes fejlődésüket számos egyéb módszerrel biztosítjuk. Részt vehetnek például egy projektversenyen is, amely során lehetőségük nyílik a MOL-csoport vezetősége előtt prezentálni.  

 

„A Growww program, amely 2007 óta stabil pont a MOL-csoporton belül, egyedülálló lehetőséget biztosít a frissdiplomás fiataloknak, hogy csatlakozzanak vállalatunk nemzetközi csapatához, és aktívan részt vegyenek abban a munkában, mely során olyan megoldások születnek, amelyek megváltoztatják a jövő energiaiparát. A leendő Growwwerek valódi projektekben vehetnek részt, és velünk együtt, közösen kereshetik a válaszokat a holnap kihívásaira. Hiszen hosszú távra tervezünk, amit az is jól mutat, hogy nemcsak közép-, hanem felsővezetőink egy része is a Growww programban kezdte a karrierjét a MOL-nál” – mondta Lana Faust Križan, a MOL-csoport HR ügyvezető igazgatója. 

 

Kihasználnád a lehetőséget? Itt tudsz jelentkezni: https://mol.hu/hu/karrier/growww 

Ha érdekel, milyen hangulatra lehet számítani, nézd meg az előző év Growww program indító napjáról készült videónkat: Growww Onboarding Day 2023 (youtube.com) 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 21:56:35