Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

December 20-ig regisztrálhatnak programot a kollégák a januári Kutatási Hétre

2022-12-05 16:02:57

Connect – Share – Inspire: újra Kutatási Hetet szervez a Kutatásmenedzsment Iroda a Budapesti Corvinus Egyetemen 2023. január 23. és 27. között.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus, E épület

A Corvinuson zajló innovatív kutatásokat mutatják be a következő, januári kutatási héten, kihangsúlyozva a tudományos kutatások mindennapi életünkre gyakorolt hatását. Kutatóink és PhD hallgatóink egyaránt jelentkezhetnek izgalmas programokkal, workshopokkal, kutatási jellegű tréningekkel vagy akár előadásokkal is.

A résztvevők megvitathatják a kutatással kapcsolatos legaktuálisabb témákat, feltérképezhetik az esetleges együttműködési lehetőségeket, miközben bemutathatják a folyamatban lévő vagy publikált kutatásaikat az egyetem oktatói és kutatói közösségének. A kapcsolatépítésen túl szokás szerint minden szegmens után lehetőség lesz szakmai diskurzusra is.

A Kutatástámogatás munkatársai várják azon kollégák jelentkezését, akik szeretnének szélesebb közönség számára is betekintést adni kutatásaikba, akik szívesen közreműködnének az eseményen workshop-szervezőként, vagy előadóként olyan izgalmas kutatási módszertannal rendelkeznek, amit meg szeretnének osztani a többi kutatóval. Örömmel fogadják emellett azon munkatársak jelentkezését is, akik szeretnének hozzájárulni a rendezvény sikeréhez programszervezőként.

A Kutatási Héten bármely intézet, kutatóközpont kutatója, oktatója tarthat workshopot, szervezhet beszélgetéseket vagy előadásokat.

A programok regisztrációja a következőképpen zajlik:

  • Lépjen be a Workflow pályázati rendszer felületére, ahol külön blokkot alakítottak ki a Kutatási Hét program regisztrációjának.
  • Válasszon időpontot és válassza ki a megrendezés formáját (személyes, hibrid).
  • Töltse ki az online jelentkezési lapot az időpont kiválasztását követően.
  • Mentse el a dátumot és hívjon meg mindenkit, akit Ön szerint érdekelhet a program.

Programregisztráció 2022. december 5. 8:00-tól 2022. december 20. 16:30-ig lehetséges.

A hibrid programok esetében a Kutatásmenedzsment Iroda a programregisztrációs lapon megjelöltek szerint elkészíti a Webinárok online felületét, ahol az online becsatlakozó résztvevők is nyomon tudják követni az adott programot. A Webinar linkeket minden előadónak megküldik majd a regisztrációs időszak után.

Várjuk jelentkezését és szeretettel várunk minden kedves Kollégát a Kutatási Héten!

Bővebb információ a programról:

Horváth Viola

Kutatási Hét Koordinátor

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.23. - 12:42:57