Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Csomagolásmentes akcióra hívja a Corvinus polgárait is a Pécsi Tudományegyetem

2023-09-29 13:04:00

Az akció a Csomagolásmentes Világnaphoz kapcsolódik, egész októberben tart és a Corvinus hallgatói és munkatársai is csatlakozhatnak hozzá.
Budapesti Corvinus Egyetem

A Csomagolásmentes Világnap szeptember 30-ra esik, ennek apropóján hívja csomagolásmentes kihívásra a Magyar Egyetemek Fenntarthatósági Platformjához (MEFP) csatlakozott intézmények polgárait, így a corvinusos hallgatókat és munkatársakat is a Pécsi Tudományegyetem. 

Ezen esemény kapcsán a PTE Zöld Egyetem Program és a RAKUN Dobozközösség összefogott és arra ösztönzi a MEFP tagegyetemek polgárait, valamint a helyi lakosokat, hogy próbálják ki a hulladékmentes ételelvitelt és házhoz rendelést. 

A Rakun projekt célja, hogy az egyszer használatos elviteles dobozokat egy újratölthető alternatívával váltsuk fel. Már országszerte több mint 100 vendéglátóhelyen rozsdamentes acél Rakun dobozba kérhetjük az ételünket, vagy rendelhetjük házhoz. Az együttműködő partneréttermek teljes listája itt érhető el. 

A PTE Zöld Egyetem Program és a RAKUN együttműködés részeként most szeptember 30. és október 31. között minden környezettudatosan gondolkodó polgár 50 százalékos kedvezménnyel „rakunozhat” egy hónapon keresztül, a listában szereplő éttermekben bárhol Magyarországon, a következő kuponkód felhasználásával: PTECSOMIMENTES 

Aki még nem csatlakozott a kezdeményezéshez, ezen az oldalon regisztrálhat, valamint letöltheti az applikációt is. 

A felhívás itt érhető el. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.13. - 16:09:59