Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Csaknem 800 hallgatónk vette át a diplomáját – így zajlott a keresztféléves oklevélátadó

2024-03-27 09:48:00

Március 21-én és 22-én rendeztük meg a tavaszi oklevélátadó ünnepséget.
Budapesti Corvinus Egyetem

A vendégekkel együtt több csaknem 2800 főt köszönthettünk az Egyetem Aulájában március végén.   

Az ünnepségeken a 2023/2024-es őszi félévben alap- és mesterképzéseinken, valamint szakirányú továbbképzéseinken végzettek vehették át a diplomájukat.    

Az esemény nagy jelentőséggel bírt minden résztvevő számára, hiszen az elmúlt évek kemény munkájának eredményét ünnepelték. Az egyetem vezetése, valamint a diákok családtagjai és barátai egyaránt jelen voltak az ünnepségen, hogy elismerjék azokat az erőfeszítéseket, amelyeket a diákok a diploma megszerzése érdekében tettek.  

A friss diplomásokat és hozzátartozóikat az Egyetem vezetői köszöntötték: az eseményeken rektorhelyettesek, dékánok és szakfelelősök is képviselték a Corvinust. Rajtuk kívül Alumni hallgatóink, valamint jelenlegi hallgatóink képviseletében a Hallgatói Önkormányzat képviselői is gratuláltak a végzősöknek.  

Az esemény azonban nem jelenti végét a diákok és az egyetem kapcsolatának, hiszen azok a kapcsolatok, amelyeket a diákok az egyetemen kialakítottak, folytatódhatnak a jövőben is, sőt az alumni rendezvényeinken is szeretettel várjuk egykori hallgatóinkat.  

Nagyon sok sikert kívánunk minden most végzett hallgatónknak!    

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.23. - 12:28:19