Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Csaknem 50 mesterszakos diák tanult Európa legjobb Public Administration programjain

2023-05-23 10:35:00

Egyetemünkön tartotta éves találkozóját a European Masters in Public Administration Network (EMPA) május 11-12-én.

Budapesti Corvinus Egyetem

Csaknem 50 mesterszakos diák tanult Európa legjobb Public Administration programjain az EMPA program keretében az elmúlt tanévben. Hajnal György a szervezet 2023. évi elnökeként látta vendégül az EMPA partneregyetemek – többek között a Science Pro Paris, Bocconi University, Tallin University of Technology és a KU Leuven – képviselőit. 

Az EMPA program lehetőséget ad arra, hogy a hallgatók és oktatók a szervezet tagjainak Public Administration mesterképzésein – a Corvinuson a Public Policy and Management mesterszak kurzusain – tanuljanak és oktassanak. A programban résztvevők között idén is kiosztották a legjobb szakdolgozatért járó Frank Delmartino-díjat: a nyertes hallgató idén Alix Weigel, a Fernuniversität Hagen hallgatója lett, aki dolgozatában a német közigazgatás europanizációját kutatta. 

A kétnapos budapesti rendezvényen a résztvevők beszámoltak a képzéseikben történt aktuális eseményekről, a kötetlen beszélgetéseken pedig lehetőség nyílt további hallgatói és oktatói mobilitás megtervezésére. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.25. - 03:48:12