Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Csaknem 1500-an vehettek át diplomát a Corvinuson

2023-08-03 11:10:00

Az idei nyári oklevélátadó ünnepségeket július 26 és 28 között rendezte meg az Egyetem.

 

A vendégekkel együtt több, mint 6000 fő ünnepelt együtt a Várkert bazárban július végén.  Online 2700-an csatlakoztak, akik ugyanis nem tudtak részt venni a ceremónián, élő közvetítésen követhették az eseményt.  

Az ünnepségeken a 2022/2023-as tavaszi félévben alap-, mester-, valamint osztatlan és MBA képzéseinken, továbbá szakirányú továbbképzéseinken végzettek vehették át a diplomájukat. Összesen csaknem 1500 fővel bővült a Corvinuson diplomát szerzettek száma. 

Az esemény az elmúlt évek kemény munkájának méltó megünneplése volt. Tisztelgés a végzősök óriási erőfeszítése előtt, amelyet a diploma megszerzése érdekében tettek. A friss diplomásokat és hozzátartozóikat az Egyetem vezetői köszöntötték: az eseményeken rektorhelyettesek, dékánok és szakfelelősök is képviselték a Corvinust. Rajtuk kívül alumni hallgatók, valamint a Hallgatói Önkormányzat képviselői is gratuláltak a végzősöknek.  

A friss diplomások kapcsolata azonban ne szűnik meg az egyetemmel, hiszen a Corvinus számos alumni programmal várja vissza végzett hallgatóit. Így garantált, hogy nem szakadnak meg az egyetemen megszerzett, akár életre szóló barátságok, kapcsolatok. 

A Budapesti Corvinus Egyetem nagyon sok sikert kíván minden most végzett hallgatójának!       

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.05. - 20:22:23