Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Csaknem 1200 hallgatónk vette át a diplomáját

2023-03-27 13:32:02

Március 22. és 24. között rendeztük meg a tavaszi oklevélátadó ünnepséget.

A vendégekkel együtt több mint 3500 főt köszönthettünk az Egyetem Aulájában március végén.  

Az ünnepségeken a 2022/2023-es őszi félévben alap- és mesterképzéseinken, valamint szakirányú továbbképzéseinken végzettek vehették át a diplomájukat. Ezen felül meghívtuk azokat is, akik a nyelvvizsgakövetélmények megszűnése miatt kaphattak most oklevelet.  

Az esemény nagy jelentőséggel bírt minden résztvevő számára, hiszen az elmúlt évek kemény munkájának eredményét ünnepelték. Az egyetem vezetése, valamint a diákok családtagjai és barátai egyaránt jelen voltak az ünnepségen, hogy elismerjék azokat az erőfeszítéseket, amelyeket a diákok a diploma megszerzése érdekében tettek. 

A friss diplomásokat és hozzátartozóikat az Egyetem vezetői köszöntötték: az eseményeken rektorhelyettesek, dékánok és szakfelelősök is képviselték a Corvinust. Rajtuk kívül, valamint Alumni hallgatóink, valamint jelenlegi hallgatóink képviseletében a Hallgatói Önkormányzat képviselői is gratuláltak a végzősöknek. 

Az esemény azonban nem jelenti végét a diákok és az egyetem kapcsolatának, hiszen azok a kapcsolatok, amelyeket a diákok az egyetemen kialakítottak, folytatódhatnak a jövőben is, sőt az alumni rendezvényeinken is szeretettel várjuk egykori hallgatóinkat. 

Nagyon sok sikert kívánunk minden most végzett hallgatónknak!     

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.21. - 01:00:48