Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Corvinusos sikerek az OEV-n

2022-05-19 07:34:53

Március 25. és 28. között tartották a XXIII. Országos Esettanulmány Verseny döntőjét, amelyben a corvinusos 3 csapat vett részt.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A versenyt az EVK Szakkollégium szervezte az Egyetem Vezetéstudományi Intézetével együttműködve. Idén több mint 250 hallgató jelentkezett a magyar nyelvű régió 14 egyeteméről, a jelentkező diákok több mint egyharmada valamely szakkollégium tagja. A Corvinusról az EVK, FAKT, Heller és Rajk szakkollégiumokból vettek részt hallgatók a versenyen.

A háromnapos döntőn a hallgatóknak a Szentkirályi Magyarország esetét kellett 33 óra alatt megoldaniuk, amelynek a fókuszában egy új termék innovációja és piaci bevezetése volt. Az első nap délelőttjén zajlottak az elődöntők, amelyben szekciókra osztva versenyeztek a csapatok, a délutáni prezentációk során pedig a szekciógyőztes 4 csapat már a dobogós helyekért versenyzett. Mindhárom corvinusos csapat a saját szekcióját megnyerve jutott a délutáni nagydöntőbe.  A 15 fős vállalati szakemberekből álló zsűri a délelőtt szekciókban, valamint a délutáni nagydöntőben is értékelte a színvonalas prezentációkat.

1. helyezett

Dr. Bank Cr. + – Budapesti Corvinus Egyetem

(Révész Barnabás, Cogoi Richárd, Iván Dániel, Nyerges Balázs)

2. helyezett

Directive Consulting – Budapesti Corvinus Egyetem

(Mohácsi Ármin, Pataki Ákos Patrik, Sallai Réka, Koleszár András)

3. helyezett

Partners – Miskolci Egyetem

(Menyhért József, Fodor Péter, Madarász Laura, Tóth Antónia)

4. helyezett

Jam Consulting – Budapesti Corvinus Egyetem  

(Nagy Zsófia, Komoróczy Ádám, Fehér Zoltán Gellért, Gáspár György András).

Gratulálunk nekik!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.26. - 15:08:25