Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Corvinusos siker a Richter ötletmaratonján

2024-03-12 17:18:00

A Richter Gedeon Nyrt. immár harmadik alkalommal rendezte meg az egyetemistákat megcélzó ötletmaraton versenyét, a Richter MindRunt. A különdíjas csapatot erősítette corvinusos hallgatónk, Fekete Marcell.

Budapesti Corvinus Egyetem

A 24 órás próbatétel célja, hogy a résztvevők inspiráló, kreatív környezetben, csapatban dolgozva hozzanak új, megvalósítható és fenntartható megoldásokat valós társadalmi problémákra. Idén a Z-generáció egészségmegőrzésére és testtudatosságának fejlesztésére keresték a választ a versenyzők. 

A verseny különdíjasa lett az a csapat, amelynek tagja a Corvinus hallgatója, Fekete Marcell. A csapat tagjai: Dabóczi Réka (Semmelweis Egyetem), Endrész Balázs (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem), Fekete Marcell (Budapest Corvinus Egyetem), Rádai László (Szegedi Tudományegyetem), Soós Noémi (Semmelweis Egyetem) és Urbán Zsófia (Semmelweis Egyetem). Ciklus séta nevű projektötletükben egy olyan egyetemistáknak szóló verseny kidolgozását vázolták fel, amely a menstruációs szegénységre hívja fel a figyelmet, és mindkét nem számára segítséget nyújthat a női test működésének megértéséhez. 

A teljes cikk és a videós beszámoló ezen a linken található. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 06:11:05