Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Corvinusos hallgató írta az év legjobb projektmenedzsment diplomamunkáját

2023-11-14 02:00:00

Nemrég rendezték meg az Év Projektmenedzsment Diplomamunka Pályázat eredményhirdető és díjátadó eseményét a 11. Art of Projects konferencián. A Corvinus hallgatója, Dr. Höflinger Hajnalka nyert MBA/posztgraduális kategóriában.
Budapesti Corvinus Egyetem

A pályázatra összesen 21 szakdolgozat érkezett 8 különböző egyetem hallgatóitól. A beérkező szakdolgozatok közül tizenegytagú, egyetemi oktatókból és nagy tapasztalattal rendelkező projektmenedzserekből álló zsűri választotta ki a nyerteseket.  

Az MBA/Posztgraduális kategóriában 1. helyezett lett dr. Höflinger Hajnalka, aki szakdolgozatát “Az európai jogi szektor sajátosságai projektmenedzsment szempontból” címmel írta a Budapesti Corvinus Egyetemen. Konzulense Zsoldos Tamás volt. A zsűri dr. Höflinger Hajnalka pályázatát nevezi a PMIEF James R. Snyder International Student Paper of the Year Award díjra.  

Az eseményt a Project Management Institute (PMI) Magyar Tagozata szervezte, együttműködve a Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület (HTE) Projektmenedzsment szakosztályával. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.18. - 18:32:13