Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Corvinusos aranyeső a Pro Scientia Aranyérmek kihirdetésnél

2023-07-03 13:00:00

A 36. Országos Tudományos Diákköri Konferencia végeztével kihirdették az idei évi Pro Scientia, valamint Mestertanár Aranyérem nyerteseit.

Azok a fiatalok részesültek Pro Scientia, Pro Arte és Junior Pro Scientia Aranyérem kitüntetésben, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtottak tanulmányaik során és választott szakmai területükön. A díjazottak pályamunkákkal, előadásokkal vagy irodalmi, művészeti és tudományos alkotásokkal bizonyították tehetségüket. Az Aranyérem nemcsak egy-egy konferencián bemutatott munkát ismer el, hanem a hallgató átfogó teljesítményét, kiválóságát is figyelembe veszi. Mivel ez a legkiválóbbaknak való elismerés, ezért szekciónként országosan csupán három-öt díj adható kétévente. 

Kiemelkedő eredmény, hogy egyetemünk öt diákja is ebben a kitüntetésben részesült, vagyis minden olyan szekcióban sikerült díjat nyerni, ahol a Corvinus indult az OTDK-n. A Pro Scientia Aranyérmet elnyerő hallgatók a következők: 

  • Maró Gréta – Agrártudományi Szekció 
  • Till Gábor – Közgazdaságtudományi Szekció 
  • Kulhavi Nikoletta Márta – Közgazdaságtudományi Szekció 
  • Taxner Tünde – Társadalomtudományi Szekció 
  • Török Petra Eszter – Társadalomtudományi Szekció 

 

Mestertanár Aranyérem elismerést kaptak az OTDT szakmai bizottságai által felterjesztett kiváló oktatók és kutatók, akik legalább 10 éve részt vesznek a Tudományos Diákköri munkában. A Budapesti Corvinus Egyetem oktatói közül Dr. Vicsek Lilla Mária, a Szociológia Tanszék egyetemi docense részesült a díjban (Társadalomtudományi Szekció). 

Ezúton is szeretnénk szívből gratulálni minden díjazottnak és mentoraiknak, valamint további sok sikert kívánni nekik! 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 11:44:05