Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

CONNECT – angol nyelvű közösségi programsorozat a Napköziben

2022-10-13 13:35:24

A Corvinus Hallgatói Támogatás csapata azzal a céllal hozta létre a CONNECT-et, hogy minél több magyar és nemzetközi hallgató tudjon kötetlenül kapcsolódni az egyetem hallgatói közösségéhez.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A program kétheti rendszerességgel valósul meg, hétfőnként 17:30 és 19:30 között a Napközi hallgatói közösségi térben, az E épület alagsorában.

Az első programot szeptember 26-án rendezték meg “CONNECT – to the university community” címmel, ahol magyar és nemzetközi hallgatókkal telt meg a Napközi. A szervezők játékos feladatokkal segítették a kezdeményező lépéseket, és az ott létrejövő kapcsolódások spontán alakulásának is hagytak időt.

A következő alkalmak témájáról együtt szavaztak a résztvevők. Az irányvonal az volt, hogy az érdeklődő hallgatók egy interkulturális közegben tanulhassanak önmagukról és másokról, szem előtt tartva a közös játékot, nevetést, beszélgetést. A CONNECT programokba bármikor be lehet csatlakozni, akár barátokkal is.

A félév CONNECT alkalmainak témái:

October 10 – Quiz night

Connect to a team and play in our cultural quiz! Bring a snack from your home country to share with the others if you want!

November 7 – Movie night

Connect to the community during a movie night! Popcorn included.

November 21 – Study first aid

Winter is coming…which means exam period starts soon. Connect to other students and develop skills that will help for the preparation.

December 5 – Wind down

Join us for a chill session with some hot tea, festive snacks and activities.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.26. - 12:06:59