Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Bronzérmes lett a Corvinus csapata Németországban

2024-04-16 11:50:00

Dobogós harmadik helyezést ért el a Budapesti Corvinus Egyetem csapata a németországi Oestrich-Winkelben megrendezett nemzetközi esetversenyen. Sikerükkel még a Technical University of Münchent és a Vienna Wirtschaft University-t is megelőzték hallgatóink.
Budapesti Corvinus Egyetem

Ágoston Fanni, Márka Evelin, Hegedűs Patrik, Kovács Bulcsú, Angyal Balázs és Hrabovszky Zalán a Business Case Battle kétnapos versenyén vettek részt március 21-22-én az EBS Universitat rendezésében.  A magyar csapat öt német, egy osztrák és egy svájci egyetemmel küzdött meg, majd sikerült elhozniuk a bronzérmet.  

Feladatuk többek között üzleti modellek újrastrukturálása volt, ezen kívül újrahasznosítható energiába való befektetési pitch-et kellett alkotniuk és prezentálniuk, majd döntöttek arról, hogy hogy befektetnének-e a megadott tényezők alapján.  

Az eseményen a csapatok szabadidejüket networkinggel is tölthették, ahol lehetőségük volt megismerni más egyetemek diákjait, illetve közvetlen kapcsolatba kerülhettek vállalati képviselőkkel is. A corvinusos csapat bevallása szerint a verseny segített közelebb kerülni egymáshoz, így a sikerüket részben a minőségi együtt töltött időnek is tulajdonítják. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 17:50:45