Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Az EY partnerség részeként megújult a Főépület egyik legizgalmasabb közösségi tere

2024-03-22 14:33:00

2024. március 19-én az EY ünnepélyesen is átadta az Egyetem megújult közösségi terét a Főépület 3. emeletén.

Budapesti Corvinus Egyetem

“Úgy érzem magam, mintha a saját irodánkba léptem volna be. A jövőben, akik a Corvinus Egyetemről érkeznek hozzánk, biztosan ismerősnek találják majd a környezetet – mondta Rados Kata, az EY HR igazgatója. Az új közösségi térben ugyanis az EY Váci úti irodájuk modern és inspiráló atmoszféráját teremtette meg az Egyetem falai között.  

A kényelmes és ergonomikus bútorokkal berendezett, valamint rengeteg zöld növénnyel beültetett megújult közösségi tér mostantól ideális helyszínt biztosít a hallgatóknak a tanulásra, a csoportmunkára, a pihenésre és a barátokkal való beszélgetésre. A közösségi térben ugyanis egyaránt megtalálhatóak az egyéni tanuláshoz vagy a kollaborációs munkához szükséges asztalok, és a lazítást, pihenést és beszélgetést szolgáló fotelek és puffok is. 

Az EY Magyarországgal megkötött stratégiai megállapodásnak mindössze egy eleme a most átadott közösségi tér, de már ez nagyszerű példa arra, hogy a vállalati partnerkapcsolatok hogyan járulhatnak hozzá az oktatás mellett az egyetemi közösség életéhez és fejlődéséhez – mondta Gergelyné Kása Marianna, az Egyetem stratégiai vállalati partnerségek vezetője. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.29. - 01:05:40