Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Alkosd meg te az ország új kultuszhelyét!

2022-06-14 12:25:06

CheckINN Revitalizátor verseny

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a CheckINN Turisztikai Innovációmenedzsment Kft. most arra biztat, hogy válasszatok ki egy elhagyott rozsdaövezeti területet vagy épületet és gondoljátok újra azt.

A cél, hogy az épület, vagy akár egy egész telek, terület új külsőt és funkciót kapjon úgy, hogy eredeti értékei sem vesznek el.  Emellett fontos szempont, hogy a fenntarthatóság jegyében a fejlesztendő terület visszakerülhessen a modern városi vagy vidéki élet körforgásába, és hosszú távon helyi, valamint turisztikai jelentőségre tehessen szert.

A legjobb két ötlet egyenként hárommillió forint díjazást kap.

Ki pályázhat?

A hazai felsőoktatásban tanulókból álló háromfős csapatok.

Mikor?

2022. június 30-ig.

Hogyan?

A revitalizator.check-inn.hu linken keresztül küldj be egy kétperces, kötetlen formátumú kreatív anyagot, amelyben bemutatjátok a csapatot, a helyszínt és az ötletet.  

A benyújtott pályaművek közül a CheckINN és MOME által delegált szakmai zsűri választja ki azt a tíz csapatot, amely a második fordulóban kidolgozhatja a részletesebb koncepciót.  Ebben a szakaszban a csapatokat a turizmusban, az építészetben és designban jártas szakemberek segítik majd.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.03.29. - 15:14:58