Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Adj vért és nyerj heti bérletet a Sziget Fesztiválra!

2023-04-28 14:06:44

Az Országos Vérellátó Szolgálat és a Magyar Vöröskereszt közösen buzdítja véradásra a fiatalokat.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Időpont: 2023. május 08. (hétfő) 12:00-18:00 

Helyszín: Corvinus Egyetem, Főépület, 69-es terem 

„Véredben a zene? Adj vért, és nyerj jegyet a nyár legmenőbb fesztiváljaira!” mottóval hívja véradásra a felsőoktatásban tanulókat az Országos Vérellátó Szolgálat (OVSz) és a Magyar Vöröskereszt (MVK). A tavalyi nagy sikerre való tekintettel a vizsgaidőszak előtti hetekben, 2023. április 17. és május 14. között tartják az Felsőoktatási Véradó Heteket. 

A csaknem egyhónapos kampány az egész éven át tartó Felsőoktatási Véradóverseny egy kiemelt programja. Célja a fiatalok megszólítása, a társadalmi felelősségvállalás fontosságának hangsúlyozása. Ennek keretében a hallgatóknak lehetőségük lesz arra, hogy saját intézményükben találkozhassanak és tapasztalják meg a segítségnyújtás ezen formáját. Idén országszerte több mint 30 felsőoktatási helyszínen lesz biztosított az intézményi dolgozóknak és hallgatóknak véradási lehetőség. Ezen kívül a vért adni szándékozó felsőoktatási hallgatókat ugyanúgy várják a vérellátó intézetekbe és más eseményekre is. 

A kampány a tavalyi évhez hasonlóan ismét nyereményjátékkal zárul, amelyen a résztvevők a nyár számos fesztiváljára nyerhetnek jegyeket és bérleteket. 

Fődíj: 2 db heti bérlet a Sziget Fesztiválra 

További nyeremények:  

  • 6 db páros napijegy a Sziget Fesztiválra 
  • 30 db napijegy az EFOTT-ra 
  • 1 db heti bérlet és 8 db napijegy a SZIN-re 
  • 5 db napijegy a Strand Fesztiválra 
  • 2 db páros napijegy a Campus Fesztiválra 

A játékban való részvételhez csak annyit kell tennie a véradóknak, hogy az adatfelvétel során jelzik, hogy a felsőoktatási véradókampány keretein belül jelentkeznek véradásra és megnevezik az általuk képviselt felsőoktatási intézményt. 

A véradáshoz személyi igazolvány, TAJ- és lakcímkártya szükséges. A kampányról, a felsőoktatási véradási helyszínekről, valamint a véradás menetéről bővebben a www.ovsz.hu/veredbenazene, valamint a https://veradas.hu/felsooktatasi-veradoverseny oldalakon tájékozódhatnak. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.18. - 03:31:01