Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A világ legjobb csapatai versenyeznek Budapesten

2023-04-06 10:34:16

Central European Case Competition @Corvinus egy üzleti esetverseny, amit a Corvinus és a Case Solvers közösen rendez április 13-19. Között.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A versenyző csapatok meghívásos alapon érkeznek Budapestre a világ minden tájáról, a legrangosabb üzleti iskolákból (például Erasmus, Ivey, NUS, Melbourne, USC). A négyfős csapatok egy öt és egy huszonnégy órás üzleti stratégiai esettanulmányt oldanak meg a régió vállalatainak valós és releváns kihívásaira fókuszálva, majd a hallgatók szakmai zsűri előtt mutatják be megoldásaikat. Az idei évben a Navitasoft és a Zene Háza esetén dolgoznak a diákok. 

Tavaly a huszonnégy órás esettanulmányt a Schneider Electric adta. A csapatok olyan stratégiákon dolgoztak, amelyek az ellátási lánc és a termékportfólió innovációján keresztül maximalizálják a Schneider Electric fenntarthatósági hatását. A megoldások leadása után prezentálták őket többek között a Schneider felsővezetőinek. 

Három év online verseny után idén végre visszatér a CECC a gyökereihez, a Budapesti Corvinus Egyetemre. A versenyzőknek így lehetőségük lesz megismerni egymást, Budapestet és Pajtásaikat, akik a Corvinus hallgatói közül kerültek ki és az a feladatuk, hogy a versenyzőkkel tartsák a kapcsolatot, részt vegyenek velük a közösségi eseményekben és segítsék őket a felmerülő problémákban, kérdésekben. 

A döntők mindenki számára nyilvánosak, a 24 órás eset döntőjét pedig április 18-én rendezik a Corvinuson, így ez egy nagyon jó alkalom arra, hogy az érdeklődők élőben lássanak egy üzleti esettanulmányi versenyt, a legjobbaktól tanuljanak prezentációs technikákat és érdekes emberekkel találkozzanak a világ minden tájáról. 

Ha szeretnél többet megtudni az eseményről, az esetekről, a versenyző csapatokról, kövesd a CECC-t Facebookon és Instagramon, de a főbb infókat a Corvinus csatornáin is megosztjuk. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.02. - 12:08:07