Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Rászoruló végzős középiskolások pályázhatnak a Szabó Kálmán Tehetségprogramra

2022-10-27 11:28:34

A Szabó Kálmán Tehetségprogram olyan tehetséges fiatalok számára nyújt támogatást, akik a Budapesti Corvinus Egyetemen vagy az ELTE Állam- és Jogtudományi karán szeretnének továbbtanulni, azonban anyagi akadályok állnak előttük.

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

A programba olyan végzős középiskolások jelentkezhetnek, akik a Corvinus valamelyik szakján tanulnának tovább, de anyagi akadályokba ütköznek.

A program négy pilléren keresztül segíti a diákokat. Attól függően, hogy ösztöndíjas vagy önköltséges formában tanulnak tovább, 800 000 – 960 000 Ft szabadon felhasználható anyagi támogatásban részesülnek az egyetem első évében. Az érettségi előtt személyes felkészítéssel segítik őket a program szervezői, hogy könnyebben elérhessék a megcélzott szak felvételi ponthatárát. Bekerülés után pedig nyelvi- és egyéb különórákat biztosítanak számukra térítésmentesen. Emellett egy szakkollégista mentor segíti őket már az egyetem megkezdésétől, akihez bármikor fordulhatnak kérdésekkel. A Tehetségprogram közösségében olyan barátokra lelhetnek továbbá, akikkel közösen tudják megélni az egyetemi élményeket.

Kérdésekkel a szabokalmanprogram@gmail.com címen, valamint Facebookon és Instagramon is kereshetik a szervezőket az érdeklődők.

Jelentkezési határidő: 2022. november 30.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 06:15:56