Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A QS Reimagine Education Awards döntősei között a MyCorvinus Navigator

2023-11-07 10:55:00

2023-ban már 10. alkalommal rendezik meg a QS Reimagine Education Awards & Conference-t, amely a világ legkiemelkedőbb oktatási innovációit díjazza.

Budapesti Corvinus Egyetem

Ebben az évben különösen erős volt a mezőny, több mint 1200 pályázat érkezett 17 kategóriában, ebből 800 pályázó került a longlistbe, melyek közül a Corvinus által fejlesztett adatvezérelt életút- és karriertervező szolgáltatás, a MyCorvinus Navigator shortlistes lett, vagyis a legjobb 30%-ban van. 

 

A QS Reimagine Education Awards & Conference a világ különböző pontjairól érkező legújabb oktatási innovációkat és trendeket mutatja be minden évben. Az eseményt a Quacquarelli Symonds (QS) brit felsőoktatási elemző vállalat rendezi, amelynek célja, hogy kiemelje és elismerje az oktatási rendszer azon innovációit és fejlesztéseit, melyek értéket teremthetnek a jövő hallgatói számára. Ezen a konferencián adják át 17 kategóriában a legjobb oktatási fejlesztéseknek járó díjakat is, ahol idén Developing Emerging Skills and Competencies (ACADEMIC – EARLY STAGE) kategóriában a Corvinus is pályázott a hallgatók karrier és életútjának támogatására fejlesztett MyCorvinus Navigator szolgáltatásával. A több mint 1200 nevezés közül 800 projeket választottak ki, a Navigator ezen belül is bekerült a legjobb 30%-ba. Ennek köszönhetően a Corvinus a döntősök között mutathatja be innovációját a decemberi eseményen. 

 

„A Corvinus hallgatói a Navigator segítségével már az egyetemi éveik legelején tudatos, megalapozott döntéseket hozhatnak a jövőjük tervezését illetően.”mondja a Corvinus egyedi adatalapú életút- és karriertervező rendszeréről Dr. Ásványi Katalin, a Navigator üzleti felelőse és mentora.  A Navigator messzebbre mutat egy egyszerű tanácsadó rendszernél, mivel önismeretre és tudatosságra invitálja a jövő generációit azáltal, hogy megfelelő támogatással saját kezükbe adja életútjuk és karrierjük alakításának lehetőségét. Ezt az innovációt ismerte fel a QS Reimagine Education Awards zsűrije is. 

A QS Reimagine Education Awards & Conference-t december 11-13. között Abu Dhabiban, a Khalifa Egyetemen rendezik meg, ahol a résztvevők egy 2 perces videóban, valamint egy 5 perces pitchben mutathatják be innovációjukat. A regionális- és kategóriagyőztesek mellett az eseményen a Global Education Award, valamint Global EdTech Award díjakat is átadják, melyeket a legkiemelkedőbb projektek tulajdonosainak ítélnek oda. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 23:04:13