Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A Navigator már három alapképzésen érhető el

2022-08-31 15:41:55

A gazdálkodási és menedzsment, gazdaságinformatikus és nemzetközi gazdálkodás szak első- és másodévesei használhatják a Corvinus új pályaorientációs döntéstámogató rendszerét. 

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Corvinus Ambassador Computer

Kész szakmai elképzelésekkel rendelkezel, de bizonytalan vagy az oda vezető útban? Számos különböző dolgot kipróbálnál, de nem vagy biztos, mire használhatod fel az így szerzett tapasztalatod a jövőben? A Navigator ebben segít hallgatóinknak.  

A Navigator ajánlásokat tesz és elemzi a tanulmányaidat és az egyetemi tanulmányon kívüli szakmai tevékenységeket, így segítve téged olyan szakmai döntések meghozásában, amelyek leginkább illeszkednek céljaidhoz és személyes készségeidhez

A rendszer fejlesztésében oktatók és pszichológusok is részt vettek, tíz jellemző személyiségjegy alapján összesen öt olyan alapvető tevékenységi vagy gondolkodási módot (alkotás, építés, gondolkodás, képviselet, vállalkozás) azonosítottak, amelyekkel szakmai tevékenységek mind könnyen leírhatóak. 

A Navigator a hub.uni-corvinus.hu-n keresztül érhető el. A rendszer használatához első lépésként egy személyiségtesztet kell kitöltened, amely személyes készségeidet és preferenciáidat méri fel saját bevallásod alapján. A rendszer folyamatosan nyomon követi a fejlődésedet: minden olyan szakmai tevékenységet, amelyet a tanulmányaid alatt végzel, beépül a profilodba és tovább árnyalja azt.  

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.20. - 12:32:34