Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A Kuratórium jóváhagyta az idei bónusz keretet

2023-11-07 06:58:00

A testület döntött a jövő évi bérfejlesztés finanszírozásáról és a Ménesi úti új campus nevéről is.

Budapesti Corvinus Egyetem

Az Egyetemet fenntartó Maecenas Universitatis Corvini Alapítvány kuratóriuma október 27-i ülésén az Elnöki Testület előterjesztésére az előzetes teljesítményértékelési besorolás alapján jóváhagyta az idei évi bónusz keretösszegét, és a 2023.1-8. havi teljesítmények elismerését biztosító javasolt bónusz novemberi bérrel egyidőben történő kifizetését.  
 
A Kuratórium jóváhagyta az Egyetem 2024. évi költségvetésén belül az átlagbérek 12%-os növekedéséhez szükséges forrást, mely figyelembe veszi a piaci béremelés várható mértékét és az MNB 2024. évre vonatkozó szeptemberi inflációs előrejelzését. A HR bérfejlesztési irányelvéről a Szakszervezettel történt egyeztetést kövezően adunk részletes tájékoztatást. 
 
A jövő évi személyi jellegű költségterven belül a kuratórium elfogadta az Oktatási kiválóság díj megalapítására vonatkozó egyetemi kezdeményezést is, és felkérte az Elnöki Testületet, hogy a fedezet birtokában gondoskodjon az oktatási kiválóság díj megalapításáról, odaítélésének szabályozását dolgozza ki, és illessze be azt az egyetem erkölcsi elismerési és javadalmazási rendszerébe.

Eldőlt a Ménesi úti új épület neve is: a széleskörű – hallgatói és munkatársi – bevonással lezajlott névadó ötletelés és szavazás eredménye alapján a kuratórium a Corvinus Gellért Campus elnevezést fogadta el. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.27. - 22:02:48