Notice: wp_enqueue_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or login_enqueue_scripts hooks. This notice was triggered by the ajax_custom_script handle. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.0.) in /srv/www/htdocs/wp-includes/functions.php on line 5768
A Corvinus is csatlakozik a Crowdhelix hálózathoz - Budapesti Corvinus Egyetem Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A Corvinus is csatlakozik a Crowdhelix hálózathoz 

2023-01-09 14:20:45

A hálózat a világ vezető kutatóintézeteinek és innovatív vállalatainak csoportjait hozza össze.
Corvinus

A Budapesti Corvinus Egyetem is csatlakozott a Crowdhelix platformhoz, amely az EU 95 milliárd eurós “Horizont Európa” programjából finanszírozást kereső kutatószervezetek és vállalkozások ’Open Innovation’ hálózata. A hálózat a világ vezető kutatóintézeteinek és innovatív vállalatainak csoportjait hozza össze, hogy együtt tervezhessenek és valósíthassanak meg úttörő Horizont Európa projekteket.  

A hálózatot a Crowdhelix platform működteti, amely egy egyedi kialakítású ’Open Innovation’ platform, ahol az együttműködések témaközpontú közösségek, az úgynevezett „helix”-ek mentén jönnek létre (például Health Helix, Food Helix, Circular Plastics Helix). A Corvinus munkatársai is hozzáférhetnek a platformhoz, elkészíthetik saját profiljukat, bemutathatják szakterületüket és együttműködési lehetőségeket tehetnek közzé, valamint kapcsolatba léphetnek a terület más szakértőivel. 

A Crowdhelix tagság további előnyei közé tartozik az egyes „helix”-ek által szervezett együttműködési eseményeken történő részvétel lehetősége, amelyek segítenek a sikeres projektkonzorciumok és hálózati események elindításában, valamint összehozzák a hálózat tagjait. A Crowdhelix csapata speciális segítséget is nyújthat a finanszírozás megszerzésében, és bemutathatja a kutatót a projekt potenciális partnereinek. 

A Crowdhelix platform regisztrációja az alábbi linken érhető el. 

A Crowdhelix január 17-én, kedden délelőtt 11 órakor tartja következő nyílt webináriumát. A webinárium mindenki számára hasznos, aki szeretne belépni a hálózatba és megismerni a Crowdhelix használatát. A Budapesti Corvinus Egyetem személyre szabott webináriumát január 23-án, hétfőn 13:30-kor rendezik meg a Kutatási Héten. A Kutatási Hét programjairól további információ itt lesz elérhető. Mindkét alkalommal lehet kérdezni is, így ajánlott a részvétel minden érdeklődő számára. 

A Crowdhelix intézményi kapcsolattartója Pap Melinda, a Kutatásmenedzsment iroda munkatársa, aki hálózatot/platformot érintő kérdésekkel kapcsolatban a melinda.pap@uni-corvinus.hu e-mail címen érhető el. 

A Crowdhelix hálózattal és a platform működésével kapcsolatos további információkat a platform oldalán és ebben a videóban lehet megnézni. 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.20. - 16:18:13
Notice: ob_end_flush(): failed to delete and flush buffer. No buffer to delete or flush in /srv/www/htdocs/contents/plugins/bcetools/bcetools.php on line 29

Warning: log4php: [LoggerAppenderDailyFile:default]: Failed locking file for writing. Closing appender. in /srv/www/htdocs/contents/plugins/adln-corcms/includes/log4php/LoggerAppender.php on line 283