Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A Corvinus és a Neumann Egyetem csapatai kapták a BÉT Kochmeister-díját

2024-02-27 15:46:00

A Budapesti Corvinus Egyetem, valamint a Neumann János Egyetem csapata nyerte el a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) Kochmeister-díját, az amerikai CFA Institute és a Befektetési Szakértők Magyarországi Egyesülete (CFA Society Hungary) idei részvényelemzési versenyén elért első és második helyezésért – közölte a BÉT hétfőn az MTI-vel.

Budapesti Corvinus Egyetem

A Budapesti Corvinus Egyetem Pénzügy Intézetének mesterszakos hallgatói, Timár Barnabás és Till Gábor első helyezést értek el a CFA Research Challenge magyarországi fordulójában. Az elismeréssel együtt összesen félmillió forint pénzjutalmat is kaptak a győztesek, akik a folytatásban régiós megmérettetéseken vehetnek részt, valamint továbbjuthatnak a globális döntőbe.

A magyarországi verseny nagyszerű eredményekkel zárult, ezek alapján a résztvevők nemzetközi szinten is lehetőséget szerezhetnek a tudásuk bemutatására – írták.

Az egyetemisták számára 24. alkalommal meghirdetett verseny győzteseinek 2004 óta adják át a BÉT első elnökéről, Kochmeister Frigyesről elnevezett elismerést.

Forrás: MTI

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 19:03:57