Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A Belgrádi Egyetemmel szervez nemzetközi vállalkozási konferenciát a Corvinus

2023-09-21 10:53:00

A szakmai konferencia a vállalkozások indítását és fejlődését oktató, kutató kollégák számára biztosít lehetőséget az eredményeik prezentálására.

A Budapesti Corvinus Egyetem Vállalkozás és Innováció Intézete 2023. november 24-25-én nemzetközi konferenciát rendez a Belgrádi Egyetemmel közösen 2nd International Danube Cup Conference on Entrepreneurship Education (IDC2E2) 2023 címen. A szakmai konferencia célja a vállalkozások indítását és fejlődését oktató, kutató kollégák számára lehetőséget biztosítani a kutatási eredmények prezentálására, publikálására, és a legjobb startup és vállalkozásindítási képzési gyakorlatok ismerésére. 

A neves keynote-ok és érdekes panelbeszélgetések mellett a szervezők több WoS-os listázású nemzetközi szaklapban biztosítanak publikálási lehetőséget a konferencia résztvevőinek. A konferencia része egy kutatási workshop Prof. E. Berger vezetésével, akik az International Journal of Entrepreneurial Behavior & Research Q1-es szaklap társszerkesztője (maximális résztvevői létszám: 10 fő!). Folyamatban lévő kutatásokhoz külföldi kollégákat lehet becsatlakoztatni a „research elevator pitch” szekcióban történő pitcheléssel, melyet Prof. Faff (Queensland, Ausztrália) fog felkonferálni és Prof. János Vecsenyi (Budapest, Magyarország) moderálni.  

A szervezők várják a startupökoszisztéma és egyetemi szektorok szakembereit, valamint a PhD-hallgatókat, hogy mutassák be kutatásaikat a vállalkozásindítás és -kutatás területről.  

  • Absztraktok beküldésének határideje (kutatási eredmények és legjobb gyakorlatok prezentálása): 2023. szeptember 30. (tamplate már elérhető a weboldalon) 
  • Research workshop és research elevator pitch jelentkezési határidő: 2023. október 31.  
  • Meet the editors szekció: nincs külön jelentkeztetés, konferenciarésztvevők szabadon részt vehetnek 

További információk a konferencia weboldalán vagy a LinkedIn oldalon találhatók. A teljes idővonal itt érhető el. 

Kapcsolat: conference@danubecup.eu, loretta.huszak@uni-corvinus.hu   

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.28. - 13:15:06