Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

A barátságot és szerelmet ünnepeltük a Corvinuson

2024-05-27 10:33:00

Romantikus filmnézés, muffin, fotósarok és kamuesküvő – nagy volt az érdeklődés az ingyenes Corvinus Love Story programsorozaton.
Budapesti Corvinus Egyetem

Az E épület aulájában minden a szeretetről szólt május 22-én. A hangulatról nemcsak a rózsaszín díszítés gondoskodott, de számos, szerelemmel és barátsággal kapcsolatos ingyenes program közül választhattak a diákok.  

Biztosan sokan hallottátok már azt a mondást, hogy az egyetemi évek a legszebbek.  Ez az a hely, ahol nemcsak tudást, de életre szóló barátságokat és kapcsolatokat is szerezhetsz. Ezért is szerettünk volna olyan programokkal kedveskedni, amelyek ezeket az akár örökre szóló kötelékeket ünneplik.  

Aki szeretett volna fogadalmat tenni szerelmének vagy barátjának, megtehette a fake wedding standnál. Az eskü felolvasása sokaknál érzelmes pillanat volna, majd gyűrűvel és oklevéllel kedveskedtünk nekik, amivel emlékezetessé tehették a pillanatot. 

Sokan a fotósaroknál lőttek egy vicces vagy romantikus képet, mások egy muffin, popcorn vagy limonádé mellett beszélgettek. 

Este autósmozira emlékeztető filmvetítés várta az érdeklődőket, egy szerelmes filmmel zárult a nap. 

Reméljük, minél többen találjátok meg a társatokat, társaságotokat a Corvinuson, és ezek a személyes kapcsolatok egy életen keresztül elkísérnek. 

Ha részt vettél az eseményen, kérjük, mondd el nekünk, hogy érezted magad ezen a linken. 

 

 

 

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.17. - 16:32:32