Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Gyülvészi Péter bemutatkozása

Új munkatárs: Gyülvészi Péter Junior Piackutató
Budapesti Corvinus Egyetem

 


Gyülvészi Péter

Junior Piackutató

Végzettség: szociálantropológus, Heidelbergi Ruprecht Karl Egyetem

Szervezeti Egység: Kommunikáció

Felettes: Apáti-Tóth Kata kommunikációs vezető, Huber Tamara szenior piackutató

Pozíció és szakmai háttér

A Corvinus piackutatási csapatába érkeztem, annak 3. tagjaként. A feladatom az Egyetemmel kapcsolatos piackutatások tervezésében és lebonyolításában való részvétel, illetőleg az adatok kvantitatív, mind pedig kvalitatív elemzése és a kutatási riportok előállítása.

Az Egyetemhez való csatlakozásom előtt 5 éven keresztül németországi interdiszciplináris társadalomtudományi kutatási projektekben vettem részt. Ez idő alatt sikerült betekintést nyernem az ott futó német és nemzetközi társadalomkutatási projektek működésébe, továbbá az adatfelvétel és elemzés módszereinek széles skáláját sajátítottam el. Munkám során az alapos és részletes kutatási eredmények híve vagyok.

A legfőbb motivációt számomra a pozíció terén a Corvinus átalakulásának testközelből történő megélése jelentette. Kihívás számomra, hogy nemcsak részese lehetek ennek a folyamatnak, de a munkámmal és külföldön szerzett tapasztalataimmal támogatója is lehetek, hatásom is lehet rá.

Hobbi és érdeklődési kör:

Szabadidőmet utazgatással, túrázással, kulináris élvezetek megtapasztalásával, illetőleg a barátaim társaságában szerepjátékozással (RPG) töltöm.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 01:53:46