Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Gyakornoki lehetőségek a Königsberg Consulting Kft-nél hallgatóink számára

A Königsberg Consulting Kft. egy igazgatásszervezési, üzleti elemző tanácsadó cég, amely a Közpolitika Tanszékkel partneri együttműködésben évente több hallgatót is foglalkoztat gyakornokként a Közgazdálkodás és Közpolitika Mesterszakról.

Kapcsolódó posztok

Kapcsolódó események

Corvinus Épület

A Königsberg célja, hogy ügyfelei számára segítséget nyújtson főképp uniós támogatásból megvalósuló fejlesztési projektek szakmai tartalmának megtervezéséhez, végrehajtásához és értékeléséhez.
Az egyik ilyen nagyszabású uniós projekt, amelyben hallgatóink is részt vesznek, a KÖFOP 2.1.7. “Az állampolgári ügyintézés lehetőségeinek szélesítése.” A projekt célja a kormányhivatalok működési és munkaszervezési gyakorlatainak egységesítése, racionalizálása, az ügyintézés, a közszolgáltatások színvonalának javítása, valamint a kormányhivatalok humánkapacitásainak minél hatékonyabb kihasználása.
Hallgatóink a projektben való részvételük során betekintést nyernek abba, hogy hogyan zajlik a stratégiai tervezés, illetve egyes közpolitikai folyamatok mérése és értékelése. Emellett munkájukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy az állampolgárok és vállalkozások számára nyújtott ügyintézési folyamatok egyszerűbbek, elérhetőbbek és kiszámíthatóbbak legyenek.

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.26. - 04:07:04