Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Gyakorlati tudnivalók az egyetemi online felületeken megjelenő kérdőívek és jelentkezési űrlapok elkészíttetéséhez

Fontos információk!


A Corvinus honlapján keresztül lehetőség nyílik az Egyetem dolgozóit vagy hallgatóit érintő események, képzések részeként online kérdőívek vagy jelentkezési űrlapok létrehozására (pl. programregisztráció). Az IT-biztonság ill. egységes adatkezelési szabályok miatt a Corvinus online felületein kizárólag ún. ninja-formon vagy Microsoft Formon keresztül lehet adatokat bekérni (pl. Google Form sem használható). 

Kamerafóbia

 
Az online kérdőívek és jelentkezési űrlapok elkészíttetését a content űrlapon keresztül kérhetik munkatársaink a Corvinus Kommunikáció digitális csapatától. Kérjük, az alábbi formában küldjék el igényléseiket!

1. Kérdőív / űrlapok

Amennyiben kérdőívet/űrlapot kíván megjelentetni az egyetemi felületeken, a kitöltendő mezőket egy Word dokumentum formájában csatolva töltse fel a content formon keresztül. Ahol kötelezően kitöltendő mezőkről van szó, azokat egyértelműen jelölje, ahogy az egyes mezőkhöz tartozható – a kitöltőt esetlegesen segítő – magyarázó szövegeket is. Kérjük, azt is jelezze, milyen válaszadási típust szeretne (checkbox, kiválasztós jelölős, szabadszavas, legördülő menüből kiválasztós stb). A dokumentum minden esetben tartalmazza a válaszlehetőségeket is, függetlenül a kérdés típusától.


2. Adatkezelési tájékoztató!
 
Amennyiben a kérdőív/űrlap személyes adatokat dolgoz fel, szükséges GDPR nyilatkozatot (adatkezelési tájékoztatót) csatolni az igényléshez. Az adatkezelési tájékoztató Dr. Sárközi-Kerezsi Marica adatvédelmi tisztviselőtől igényelhető a marica.kerezsi@uni-corvinus.hu e-mail-címen. Kérjük, hogy az e-mailben tüntesse fel az adatkezelés tárgyát, célját és a kezelt személyes adatok körét.
 

Corvinus Kommunikáció 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.07.27. - 05:24:08