Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

XXII. Országos Közoktatási szakértői konferencia

Mit hoz a jövő? Tanítás–Tanulás Másképp
2024.06.23. 13:43
1093. Budapest, Fővám tér
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / konferencia@suliszerviz.com

Várjuk Önöket szeretettel a XXII. online konferencián, kérjük, regisztráljanak a részvételi lehetőségért! A szervezők célkitűzése idén is az, hogy a résztvevők megismerjék a köznevelés, a szakképzés, a felsőoktatás és a felnőttképzés – rendkívüli helyzetre hangolt – aktuális feladatait, a kihívásokat, az előttünk álló változásokat, terveket, irányokat és intézkedéseket.

Időpont: 2020. 11. 03-05.

A közvetítés a RentIt komplex szolgáltatásával valósul meg a linken megtalálható oldalon keresztül. Ez lesz az idei online konferencia kommunikációs felülete. Az érdeklődők ezen az oldalon regisztrálhatnak a részvételi lehetőségért. A regisztrált résztvevők a konferencia előtti napokban kapják meg a megadott e-mail címen azt a linket, amelyen elérhetők számukra a konferencia programjai.


A szekciókba a jelentkezés október 20-ától lehetséges szintén a fenti felületen.

A plenáris előadásokat és a kerekasztal-beszélgetéseket a levezető elnökök közreműködésével egy budapesti helyszínről közvetítjük.

A szekciók esetén az adott szekcióba regisztrált résztvevő csatlakozhat a szekció munkájába kérdezési, hozzászólási lehetőséggel.

Az aktuális információk a jelentkezési felületen, valamint ezen a itt olvashatók.


Várjuk az érdeklődő pedagógusok, szakértők, szaktanácsadók, intézményvezetők, intézményfenntartók, szakpolitikusok, felsőoktatási szakemberek, oktatáskutatók – és mindenki, aki a téma iránt érdeklődik – regisztrációját!


A konferencia kiadványa:

Az elhangzott előadásokat, vitaindítókat, a szekcióvezetők összefoglalóit, a konferencián készült fotókat – hasonlóan az előző évek gyakorlatához – egy (hagyományos, papír alapú) kiadványban jelentetjük meg, melyet eljuttatunk az előadóknak, résztvevőknek és mindazon intézményeknek, melyek közvetlen kapcsolatban állnak a köznevelés, a szakképzés, a felsőoktatás irányításával, koordinálásával. A kiadvány megjelenése a konferenciát követően, 2021 januárjában várható.

A jubileumi 20. konferenciára elkészítettük a kötetek digitalizált változatát, és közkinccsé, mindenki számára elérhetővé tettük. Egy rövid bevezető szöveg után tekinthetők meg az egyes évek kiadványai. Több szempont szerint kereshető a gyűjtemény.


A konferencia rendezője és szervezője:

Suliszerviz Oktatási és Szakértői Iroda Kft. és Suliszerviz Pedagógiai Intézet

4029 Debrecen, Pacsirta u. 12.


Kapcsolattartó:

Szentesiné Pásztor Gitta

52/534-490, 52/249-017, 20/9222-550, 20/9141-743

konferencia@suliszerviz.com


Reméljük, hogy jövőre már személyesen is találkozhatunk Önökkel Hajdúszoboszlón, a XXIII. Országos Közoktatási Szakértői Konferencián!

A részletes felhívást és a tervezett programot csatolva küldjük. Az aktuális program a weboldalon megtekinthető.

A regisztrációs felület itt található!

Online programfüzet

Budapesti Corvinus Egyetem

 

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.06.23. - 11:43:55