Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

V. SKEOF – Sportgazdaságtani Kutatók és Egyetemi Oktatók Fóruma Konferencia

A harmadik évezred harmadik évtizedének kihívásai a sportban címmel rendezi meg, immár ötödik alkalommal a Corvinus az V. SKEOF (Sportgazdaságtani Kutatók és Egyetemi Oktatók Fóruma) Konferenciát.
2024.05.19. 07:11
1093. Budapest, Fővám tér
Online esemény
Belépési díj: pl. 4000/fő
Információ: +36 1 234-56-78 / skeof.corvinus@gmail.com
Konferencia résztvevők

 Az Egyetem Sportgazdaságtani Kutatóközpontja által szervezett esemény az EMMI Sportért Felelős Államtitkárság támogatásával valósul meg.

Az V. SKEOF Konferencián arra keresünk válaszokat, hogy milyen kihívásokkal fognak szembenézni a sportgazdaság szereplői a 2020-as években. Melyek lesznek a következő évek meghatározó trendjei? Miként készüljenek fel a sportvállalatok a COVID-19 világjárványt követő időszakra? Milyen hatásai lesznek a tokiói olimpia elhalasztásának? Mely sportágak, sportszervezetek lehetnek a változások nyertesei; a hagyományos sportágak helyettesítője vagy kiegészítője lesz-e az esport? Miként tudja a sport megszólítani az immár önálló keresettel rendelkező millenniumi generációt?

Jó gyakorlatok bemutatásával, élenjáró szakemberek felvetéseivel és tartalmas vitákkal várja az V. SKEOF Konferencián a Sportgazdaságtani Kutatóközpont szellemi műhelye az érdeklődőket, határon innen és túlról. Az eseménnyel kapcsolatos további információk és a részletes program ide kattintva elérhető.

A Konferencia Fővédnökei:

Dr. Szabó Tünde, Államtitkár, Sportért Felelős Államtitkárság, Emberi Erőforrások Minisztériuma

Dr. Cser-Palkovics András, Polgármester, Székesfehérvár Megyei Jogú Város

Stukovszky Tamás, Elnökhelyettes, Vállalati és Intézményi kapcsolatok, Budapesti Corvinus Egyetem

Academic keynote speech:

Prof. Dr. Holger Preuss (egyetemi tanár, sport-közgazdaságtan és sportszociológia, Sporttudományi Intézet, Johannes Gutenberg Egyetem, Mainz, Németország):

Expectations of Mega Sport Events and their legacy in the 3rd decade of the 21st century

A Konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció itt.

Facebook-eseményünk elérhető itt!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.05.19. - 05:11:50