Ugrás a fő tartalomra
Vissza a főoldalra

Főépület hackathon

Szabd az Egyetem belső tereit a saját igényedre és vegyél részt a Főépület közösségi tereinek tervezéséről szóló hackathonon!
2021.10.14. 14:00
1093. Budapest, Fővám tér 8.
E épület
III. előadó
Információ: kommunikacio@uni-corvinus.hu

Kapcsolódó elérhetőségek

Kapcsolódó hírek

Kapcsolódó események

Nyár óta egy külön munkacsoport dolgozik a Főépület közösségi tereinek újratervezésén, aminek tagjai között találunk hallgatókat, oktatókat és az Egyetem stratégiai funkcióiért felelős kollégáit is. Most szeretnénk kinyitni a közös ötletelést minden hallgatónk számára egy hackathon keretében. Kíváncsiak vagyunk a te ötleteidre, véleményedre is és szeretnénk megismerni igényeidet, elvárásaidat, mert csak így lehet a Főépület olyan hely, ahol igazán jó lenni.

A jövő terei – testreszabva

Arra buzdítunk, hogy fuss egy kört velünk a design sprintünkön. A hackathonon részt vevő hallgatók design thinking eszközökkel, egy irányított tervezési folyamat keretében, csoportokban dolgozva, közösen találhatják ki, hogy milyenek legyenek és hogy működjenek az Egyetem különböző közös terei. A csapatok munkáját mentorok segítik és zsűri értékeli!

A feladat, hogy 4-5 óra alatt gondoljátok újra a helyzetet, találjátok ki, modellezzétek, validáltassátok és prezentáljátok a zsűrinek a koncepciótokat. Résztvevőként megismerheted a design módszertant a gyakorlatban, együtt dolgozhatsz más területekről érkező hallgatókkal, láthatod, hogy mások hogyan gondolkodnak az Egyetem jövőjéről!

Fontos, hogy tudd, nem egy versenyre hívunk, hanem szeretnénk veled közösen alkotni, tervezni és gondolkodni a jövő egyeteméről, és a legjobb elképzeléseket beépíteni a megszülető belsőépítészeti koncepcióba. A legkreatívabb ötletek megálmodói pedig örök nyomot hagyhatnak maguk után az Egyetemen, hiszen a nevüket viselő téglát beépítjük az épület falaiba.

Az eseményen az egyetemi szabályoknak megfelelően csak a Covid-védettséget igazoló plasztikkártya vagy alkalmazás birtokában van lehetőség részt venni, amit a belépésnél ellenőrzünk.

A Facebook eseményért kattints ide!

Tudtad?

Nemcsak a Főépület tereinek közös tervezésén dolgozunk közösen, hiszen 2023 tavaszán adjuk át az Egyetem új Campusát, ami a Ménesi után található. Ha szeretnél többet megtudni a fejlesztés részleteiről, kattints ide!

Vágólapra másolva
X
×
GEN.:2024.04.17. - 00:08:46